Solliciteren

Je zoekt een leuke baan, die optimaal bij je past binnen een organisatie waarin je je thuis voelt. Je wilt ondersteuning van ervaren Recruiters in de markt van werving & selectie. Recruiters met een gedegen netwerk, die interesse hebben in jou persoonlijk, je wensen en je eisen. Mensen die kansen voor je zien. EQIB is in staat zich in te leven in jouw situatie en die ene geweldige baan of interim opdracht voor je te vinden. †Als je een passende vacature hebt gevonden op onze site dan kunnen wij samen beoordelen of jij de ideale kandidaat bent. Eerst hebben wij telefonisch of per e-mail contact over de vacature. Vervolgens bekijken wij of er een potentiŽle match kan zijn, waarna wij je graag persoonlijk ontmoeten. Persoonlijkheid haal je tenslotte niet uit een CV. Wij gaan samen aan de slag voor het beste resultaat.

Inschrijven bij EQIB

Als het gaat om werving & selectie dan functioneert onze doelgroep op MBO+, HBO en WO niveau. Van schoolverlaters tot zeer ervaren professionals. Wij zijn specialisten binnen de volgende vakgebieden:

Onze website houden wij continu†bij. Is een vacature ingevuld, dan wordt deze direct†verwijderd van onze site. Nieuwe vacatures komen er direct†op te staan. †Elke week hebben wij nieuwe en interessante vacatures. Organisatiebreed zijn wij wervingspartner voor vele opdrachtgevers. Dat maakt ook dat de variŽteit in ons vacature aanbod altijd aanwezig is.

Kies het vakgebied van jouw keuze en vind de baan die echt bij jou past!

Vacature in

Organisatie

Voor onze opdrachtgever, Livio te Enschede, zijn wij op zoek naar een Secretaris Raad van Bestuur.

Vacature in

Organisatie

Eqib | The Human Factor staat nooit stil. Daarom zoeken wij ter uitbreiding van ons team een nieuwe en enthousia

Vacature in

Organisatie

Voor onze opdrachtgever, een internationaal productiebedrijf actief in de Automotive branche, zijn wij op zoek n

Vacature in

Organisatie

Voor onze opdrachtgever, een internationale productieorganisatie | Food gerelateerd, zijn wij op zoek naar een e

Vacature in

Organisatie

Voor onze opdrachtgever, een organisatie die werkt aan IT-infrastructuren, informatiebeheer- en engineeringtoepa

Vacature in

Organisatie

Voor onze opdrachtgever, een professioneel en solide organisatie, actief in een sterk ontwikkelende markt in Ned

Vacature in

Organisatie

Voor onze opdrachtgever, een wereldwijd marktleider op het vakgebied van elektronische componenten en controlete

esteroides anabolicos medicamentos con esteroides antiinflamatorios ciclos esteroides esteroides anabolicos esteroides venta comprar hgh genetropin 36iu anabolisant protein proviron zolpidem lorazepam nabumetone online zolpidem 5mg xanax pill sildenafil 20 mg sildenafil generic zanaflex 6 mg escitalopram price buy halotestin buy hcg 5000iu anabolic steroids for sale testosterone enanthate mesterolone clomifene citrate buy hcg 10000iu online phentermine hgh soma max 100iu