Agile Projectmanager – Rijssen

Organisatie

Een complexe omgeving waar je inhoudelijke uitdaging kunt vinden rondom mens, proces en IT. Heb jij ervaring met het managen van projecten die gericht zijn op het implementeren van bedrijfsapplicaties? Heb jij verstand van het inrichten van IT-landschappen en heb jij een stevige persoonlijkheid met een duidelijke visie op Agile Projectmanagement? Dan zoeken wij jou om je expertise in te zetten als Agile Projectmanager voor de circa 50 werkmaatschappijen van VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling ICT.

Wie is VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling ICT?
VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling (BVGO) bestaat uit circa 50 werkmaatschappijen en is onderdeel van VolkerWessels. Hun missie? Bouwen aan een betere levenskwaliteit. Maak Morgen Mogelijk!

Jij komt te werken bij BVGO-ICT met bijna 100 collega’s. BVGO-ICT levert aan alle werkmaatschappijen professionele IT-diensten, waarbij je kunt denken aan het ondersteunen en adviseren bij diverse IT-projecten, maar ook specialistische teams gericht op business consultancy, werkplekbeheer en applicatiebeheer.

Een nader inkijkje
Jij gaat aan de slag op de afdeling bedrijfsapplicaties waar ruim 40 man verdeeld over vijf Scrum teams samenwerken. Je werkt nauw samen met andere Projectmanagers en bent vooral werkzaam op het prachtige kantoor in Rijssen.

Wat krijg je ervoor terug?
Je krijgt veel vrijheid bij de invulling van je functie en er zijn diverse groeimogelijkheden voor je (persoonlijke) ontwikkeling. Goede arbeidsvoorwaarden zijn hier vanzelfsprekend. Zo is bij de arbeidsvoorwaarden een leaseauto inbegrepen en krijg je maar liefst 40 verlofdagen.

BVGO hecht waarde aan het tijd maken voor ontspanning met de afdeling in de vorm van bedrijfs- en teamuitjes. Zo is er de mogelijkheid om gezamenlijk te sporten, vrijdagmiddag een borrel te drinken of om mee te doen aan één van de gameavonden. Het is een bedrijf waar een prettige en enthousiaste werksfeer heerst en waar in teamverband mooie resultaten gerealiseerd worden.

Functie

Kenmerkend voor de rol is de grote mate van afwisseling, de inhoudelijke breedte waarin verschillende IT-projecten samenkomen en het mee kunnen nemen van mensen in transities. Gevarieerde en diverse werkzaamheden vind je in deze uitermate technisch hoogstaande omgeving gegarandeerd! Het bedrijf is flink in beweging, zowel qua groei als qua innovatie. Zo zijn er de afgelopen tijd veel stappen gemaakt op het gebied van Agile werken, pro-activiteit en eigenaarschap. Jouw hulp is nodig om hier volgende stappen in te kunnen maken.

Als Agile Projectmanager draai jij je hand niet om voor:

 • Het zijn van een stevige gesprekspartner en je staande houden in een divers stakeholderlandschap
 • Het managen van diverse projecten gericht op bedrijfsapplicaties, implementaties, en IT-processen
 • Mensen beter met elkaar te laten samenwerken
 • Het creëren van wake-up momenten in relatie tot leveranciers
 • Ervoor te zorgen dat organisatieonderdelen, welke aan de vooravond staan van digitalisatie, mee te krijgen in transities

Functie-eisen

 • Afgeronde relevante HBO of WO-opleiding richting Bedrijfskunde, Business Information Technology of vergelijkbaar
 • Minimaal 5 jaar ervaring met projecten die gericht zijn op het implementeren van bedrijfsapplicaties
 • Aantoonbare ervaring met het inrichten complexe IT-landschappen en IT-verandertrajecten
 • Een duidelijke visie op Agile Projectmanagement

Waar ben jij sterk in?

 • Je bent overtuigend en daadkrachtig: jij weet van aanpakken!
 • Je doorziet snel welke zaken op orde gesteld dienen te worden.
 • Je beschikt over verbindend vermogen

Inlichtingen

 • Aantal uren | 32 – 40
Deel deze vacature
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Blijf op de hoogte wat in en rondom Eqib gebeurd
 *

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Deventer

Keulenstraat 21
7418 ET Deventer

Routebeschrijving
074 349 40 74

Hengelo

Hazenweg 60
7556 BM Hengelo

Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact