Vrieling logo website

ANVA Applicatiebeheerder – Dedemsvaart

Waar ga jij aan de slag?

Ben jij een gedreven en ambitieuze ANVA kenner die denkt in oplossingen? Werk je graag samen met collega’s aan projecten met behulp van de Scrum ontwikkeltechniek? Kom dan werken bij Vrieling Adviesgroep in Dedemsvaart.

Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 200 medewerkers) over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken en verzuim vanuit Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle. Daarnaast heeft Vrieling een eigen makelaardijafdeling. Bij alle diensten die ze verlenen, streven ze niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen de klanten de dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn ze als organisatie natuurlijk heel blij mee! Als ANVA Applicatiebeheerder kan jij daar samen met je ICT-collega’s een bijdrage aan leveren.

Wat ga jij doen?

Binnen Vrieling is het softwarepakket ANVA het hart van de organisatie. Niet alleen administreren zij hierin alle klanten en hun verzekeringen, ook voorziet het systeem de organisatie van alle data om onze bedrijfsactiviteiten uit te kunnen voeren. Denk hierbij aan koppelingen met de webapplicaties, boekhouding en management informatie systemen. Als ANVA Applicatiebeheerder ben je er samen met je collega’s verantwoordelijk voor dat alle klanten en producten eenduidig en zo efficiënt mogelijk kunnen worden vastgelegd en dat de klanten correct en effectief worden bediend. Je werkt samen met twee andere ANVA Applicatiebeheerders en maakt deel uit van de afdeling ICT. De afdeling ICT bestaat uit 20 personen en is een innovatieve en proactieve afdeling. In teamverband werk je aan mooie projecten met behulp van de Scrum ontwikkeltechniek. Je neemt verantwoordelijkheid en werkt volgens de gestelde prioriteiten.

Binnen een leuke werksfeer en samen met collega’s die hun passie voor techniek met jou delen ga je aan het werk. Hard werken als het moet, een grapje als het kan, maar altijd met plezier. Vrieling kent een informele sfeer zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen. Je krijgt een passend salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een actieve personeelsvereniging. Daarnaast biedt Vrieling uitstekende doorgroeimogelijkheden (opleidingen, trainingen en conferenties). Met de gehele organisatie worden er jaarlijks BBQ’s georganiseerd, gaan ze er met het team geregeld op uit en zijn graag sportief bezig zoals samen hardlopen tijdens een cityrun of een rondje wielrennen tijdens de Dedemsvaria.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Wij zoeken iemand met een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid. Je durft verantwoordelijkheden op je te nemen, kunt goed werken in teamverband en hebt eventueel al kennis opgedaan van verzekeringen (kennisniveau WFT basis).

  • Afgeronde HBO- of WO-opleiding
  • Aantoonbare en relevante werkervaring met softwarepakket ANVA
  • Kennis van AWI en/of PlanetPress is een pré
  • Affiniteit met het inzetten van automatisering
  • Ervaring met bedrijfsprocessen
  • Kennis van Linux, MS Access en/of JQuery is een pré

Extra informatie

Aantal uren | 40