Human Potential

Jouw personeel bepaalt het succes van jouw onderneming. Het optimaal benutten van je menselijk kapitaal start bij inzicht hebben in dit kapitaal door het inzetten van assessments. Op deze manier ben jij in staat om het beste uit je medewerkers te halen. Dit vormt de basis voor de ontwikkeling van medewerkers en de organisatie als geheel.

 

Waarom een assessment inzetten?

Jouw medewerkers zijn van onschatbare waarde. Zij presteren het best wanneer ze hun talenten volledig kunnen inzetten. Dit maakt het voor jou én de organisatie belangrijk om inzicht te hebben in deze talenten. En om, wanneer nodig, inzicht te hebben in passende loopbaanrichtingen.

Door bewustwording te creëren en ontwikkelingen op een juiste manier in gang te zetten bij jouw mensen, vergroot je de authenticiteit van jouw werknemers én van jouw organisatie. Op deze manier blijf je medewerkers en andere betrokkenen boeien en bind je hen aan jouw bedrijf.

 

Persoonlijke afspraak
Onze trajecten zijn vlot, to the point, gericht op resultaat en altijd met persoonlijke aandacht. Om te inventariseren welk Human Potential instrument in jouw geval het best past, maken wij graag een persoonlijke afspraak met je.

Neem contact op

Wanneer pas je een assessment toe?

Heb jij een sollicitatie- of recruitmentprocedure opgestart? En vind je het lastig om in te schatten of díe persoon van waarde zal zijn voor jóuw bedrijf? Wij kunnen jou helpen met het maken van een doordachte, weloverwogen keuze voor een kandidaat.

Ook kunnen wij het ontwikkelpotentieel van jouw medewerker(s) in kaart brengen. Omdat je inzichten wilt die een gedegen startpunt vormen voor de verdere ontwikkeling van mensen binnen jouw organisatie. En misschien heb jij vragen wat betreft eventuele vervolgstappen binnen iemands loopbaan, in- of extern.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden allesomvattende assessments en Talent Motivatie Analyses. Afhankelijk van de complexiteit van jouw vraagstuk bekijken wij welk instrument in jouw (bedrijfs)situatie het best passend is. Voorafgaand vindt er een kennismakingsgesprek met jou plaats waarin wij inventariseren welke capaciteiten en vaardigheden nodig zijn voor de functie binnen jouw bedrijf. Op basis hiervan evalueren wij de capaciteiten en vaardigheden van de kandidaat.

 

Geschiktheidsassessment
Een geschiktheidsassessment geeft duidelijk en waarheidsgetrouw inzicht in het kennisniveau en de vaardigheden van een (potentiële) medewerker. Dit kan een onderdeel vormen van het wervingsproces om tot een nieuwe medewerker voor jouw organisatie te komen.

Binnen het assessment kunnen meerdere tools worden ingezet. Alles wordt samengevat in een duidelijk en betrouwbaar adviesrapport om jou te helpen de juiste keuze te maken. Het assessment wordt uitgevoerd door een ervaren NIP-psycholoog.

Ontwikkelassessment
Met een ontwikkelassessment krijg je een duidelijk en waarheidsgetrouw inzicht in menselijk kapitaal. Je krijgt antwoord op de vraag of een medewerker in jouw organisatie over de juiste kennis en vaardigheden beschikt om te groeien binnen het bedrijf en of het aansluit bij de (eventueel veranderende) koers van jouw organisatie.

Het assessmentsrapport geeft vervolgens concreet advies over het inzetten van ontwikkelinstrumenten om groei van jouw medewerker binnen jouw organisatie te realiseren.

  Onze Human Potential professionals

  De Talent Motivatie Analyse wordt afgenomen door één van onze gecertificeerde TMA specialisten. Een assessment wordt altijd afgenomen door onze NIP-geregistreerde psycholoog. Doordat wij ons binden aan de professionele gedragscode van het Nederlands Instituut van Psychologen, kunnen jij en jouw medewerker(s) volledig vertrouwen op de hoogste mate van deskundigheid en kwaliteit.

  Neem contact op

   

  RECRUITMENT

  Op zoek naar meer expertise en/of capaciteit?

  Lees verder..

  TRAINING & COACHING

  Het maximale uit je organisatie halen?

  Lees verder..

  HR SERVICES

  Slagkracht nodig op tactisch of strategisch niveau?

  Lees verder..