Gift Tim Foundation

Dit bericht is geschreven door Maaike Kok op 08-jul-16

‘Wat moet je vragen, als je alles eigenlijk al hebt?’ Aldus Ellen Groothuis en Marion Teesink. Met ‘alles’ refereren wij niet alleen naar materie, maar ook naar het gezin. Wanneer je ouder bent van gezonde kinderen, is het waardevol te realiseren dat dit niet vanzelfsprekend is. Sommige kinderen komen ter wereld en hebben sindsdien moeten knokken. Net zoals de ouders.

Om hier bij stil te staan, vroeg Eqib haar gasten tijdens het 12,5 jarige jubileum op 27 april, een gift voor de Tim Foundation te doneren. Onze betrokken klanten, collega’s en aanhang waren erg attent, en hebben massaal gedoneerd. Wij zijn deze lieve mensen enorm dankbaar; bedankt dat jullie samen met ons willen investeren in belangrijk onderzoek naar behandelingen en medicatie voor kinderen met een stofwisselingsziekte. Hiermee investeren we in een betere toekomst voor kinderen, waar gezondheid langzaam maar zeker vanzelfsprekender gaat worden.

Met in totaal ruim €3.000,00 aan opbrengst, willen wij als Eqib | The Human Factor, de Tim Foundation op weg helpen naar deze toekomst. Wij knokken met jullie mee!

Eqib doneert aan Tim Foundation


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *