Foto’s maken met een dartpijl?

Dit bericht is geschreven door Marielle Lensink op 31-okt-16

Meet de AER

Wil je op vakantie alle pracht om je heen zo goed mogelijk vastleggen? Maar is een fotocamera of, tegenwoordig vaak gebruikt, je smartphone dan wel toereikend genoeg?

Bij Eqib | TECH volgen wij technische ontwikkelingen en progressie op de voet. Wij delen deze bevindingen wekelijks in ons online netwerk. Vandaag de AER.

Dat moet makkelijker kunnen!
Niet iedereen kan zich een drone veroorloven om de mooiste plaatjes te schieten. Drie studenten van de Universiteit Twente hebben bewezen dat dit een stuk makkelijker en goedkoper kan. Zij ontwikkelden een goedkope dartpijl, waterdicht en stootbestendig, die je in de lucht werpt om zo de meest waanzinnige video’s en shots te maken die met een drone onmogelijk zijn.

Aer - maak waanzinnige foto's en video's

Meet AER
Deze oplossing wordt een AER genoemd. De AER is een dikke pijl van kunststof. Een gebruiker plaatst een GoPro-camera in de AER en gooit deze vervolgens in de lucht. Wanneer de pijl vanaf het hoogste punt naar beneden zweeft, filmt de GoPro-camera het landschap.
Gooi de pijl bijvoorbeeld van een skipiste naar beneden en ski vervolgens zelf naar beneden. Het gooien van AER is leuk om te doen en motiveert je ook om actief bezig te zijn terwijl je video’s aan het opnemen bent.

Zie jij jezelf al foto’s en video’s maken met de ‘dartpijl’ ?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *