Techstalgie met de vernieuwde Nokia 3310

Dit bericht is geschreven door Ike Hoppenbrouwer op 06-mrt-17

Bij Eqib | TECH volgen wij technische ontwikkelingen en progressie op de voet. Wij delen deze bevindingen wekelijks in ons online netwerk. Deze week:  Techstalgie met de Nokia 3310.

De Nokia 3310 is nostalgie. Het was geen smartphone, dus kon de Nokia niet veel, maar hij was wel onverwoestbaar en het had een batterij die je wekenlang niet hoefde op te laden. En nu wordt na een aantal jaar de Nokia 3310 opnieuw uitgebracht. De vernieuwde Nokia 3310 wordt weer opnieuw op de markt gezet, met als belangrijkste detail; de game Snake.

De nieuwe Nokia 3310
De nieuwe Nokia 3310 is nog steeds geen smartphone, maar beschikt wel over de basis functionaliteiten en een lange accuduur. De nieuwe 3310 is een kleurrijke smartphone welke beschikt over een numeriek toetsenbord, een aantal functieknoppen en een klein scherm met een simpel menu.

Verder beschikt de smartphone over een 2 megapixel camera met een LED flitser, 2G connectiviteit en 16MB interne opslag. Via een microSD-kaart kan je de interne opslag uitbreiden tot 32GB. Qua connectiviteit is er 2G aanwezig. WiFi en 4G zijn uiteraard niet aanwezig op deze telefoon.

HMD
De nieuwe 3310 wordt uitgegeven door HMD, een bedrijf dat inmiddels de licentie op Nokia-toestellen heeft overgenomen en meer simpele telefoons maakt. De Nokia is binnenkort weer verkrijgbaar op de markt en te koop voor €49,-.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *