Business Consultant – Deventer

Waar ga jij aan de slag?

Houd jij je graag bezig met bedrijfsprocessen met behulp van slimme ERP-technologie? En wil jij je voorliefde delen met betrokken collega’s in een omgeving waarin je alle ruimte krijgt om je eigen loopbaan in te richten? Dan weten wij waar je moet zijn, namelijk bij Pulse in Deventer!

Doordat Pulse de afgelopen jaren flink is gegroeid, kunnen ze jouw kennis en ervaring van het Microsoft platform en van hun branches goed gebruiken! Ter uitbreiding van het team in Deventer is Pulse daarom op zoek naar een Business Consultant met passie voor bedrijfsprocessen in de metaal-, productie- en/of groothandel & distributiebranche, gecombineerd met IT.

Wie is Pulse?
“Bedrijfsprocessen optimaliseren om de business en efficiency bij klanten te vergroten”,
dat is wat Pulse doet. Om dit te bereiken willen ze de klanten zo goed mogelijk adviseren en een passende totaaloplossing bieden binnen het Microsoft Dynamics 365-platform. Het draait bij Pulse niet alleen om IT, maar vooral ook om mensen. Ze vinden het belangrijk dat jij als persoon binnen de cultuur past en je je thuis voelt bij Pulse. “Together with passion we challenge” is namelijk hoe Pulse alle uitdagingen met het team aangaat!

Wat krijg jij ervoor terug?
Pulse biedt je de uitdagende job van Business Consultant waarin je bij veel interessante klanten een kijkje in de keuken mag nemen en deze keuken vervolgens mag helpen verbeteren, een prima salaris, een fantastische werkomgeving en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • 33 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband
 • Flexibele werktijden
 • Ruime opleidingsmogelijkheden (zonder terugbetaalregeling)
 • Een leaseregeling
 • Een collectieve ziektekostenregeling met diverse kortingen
 • Een pensioenregeling op maat gemaakt
 • Alle gereedschappen, zoals een laptop of smartphone, die jouw werkzaamheden zo makkelijk mogelijk maken
 • Veel ruimte voor overleg, kennisoverdracht, plezier en jouw duurzame inzetbaarheid

Bij Pulse wordt veel waarde gehecht aan de balans tussen werk en privé, een goede sfeer op de werkvloer (humor) en autonomie in je werk. Pulse luistert ECHT naar alle collega’s en denkt graag met hen mee!
De cultuur staat voor informeel, korte lijnen, open communicatie, no-nonsens, initiatiefrijk en gedreven en wordt het best samengevat door de drie kernwaarden: Passionate, Together en Challenging. Zo heeft Pulse de “Pulsenal Touch Experience” training ontwikkeld waar je als nieuwe collega tijdens een uitdagend en leerzaam programma in vier dagen de ‘Pulse Mindset’ eigen wordt gemaakt!

Wat ga jij doen?

Je bent als Business Consultant binnen de afdeling Operations de perfecte sparringpartner voor collega’s en klanten van Pulse uit de productie en/of groothandel & distributie.

Samen met de klant breng je middels jouw doortastendheid de ondernemingsbehoeften in kaart en kijkt vanuit daar wat de klant nodig heeft binnen het Microsoft Dynamics 365 platform. Je zorgt hierbij voor een goede overdracht van informatie tussen de Sales en Operations afdelingen. Je stelt je bij deze werkzaamheden niet alleen maar dienstbaar op, maar durft ook direct te zijn.
Daarnaast houd je de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied in de gaten. Ook op het gebied van het Microsoft Platform blijf je op de hoogte. Je acteert zowel op tactisch als strategisch niveau en je hebt een adviserende rol richting het management en de directie.
Het overbrengen van kennis aan consultants van Pulse op het gebied van Microsoft Dynamics en consultancy skills past goed bij je. Je kunt begeleiding bieden aan collega’s en klanten tijdens de implementatietrajecten zodat alles volgens plan blijft verlopen.

Wat wordt er van jou gevraagd?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Je beschikt over kennis en ervaring met het Microsoft Dynamics D365 platform of andere relevante ERP-software
 • Kennis en ervaring van een of meerdere van de branches waarin Pulse actief is, is een must
 • Kennis en ervaring met Agile werken is een pré

Waar ben jij sterk in?

 • Goede presentatie- en communicatie skills, waarbij je ook goed in staat moet zijn om processen te kunnen visualiseren
 • Je bent analytisch sterk om bedrijfsprocessen en systemen snel te doorgronden
 • Bovenal heb je een verantwoordelijke, leuke en spontane persoonlijkheid, met een enorme passie voor IT en het Microsoft platform

Extra informatie

 • Aantal uren | 32 – 40
 • Een talentscan maakt onderdeel uit van deze procedure