Candidate of the Month: Angela Rietman

Candidate of the Month:
Angela Rietman1 november 2017

Ieder mens heeft een ‘human factor’: iets wat jou uniek maakt. Om dit uit te lichten zet Eqib nu iedere maand een opvallende kandidaat in de spotlight. Wij vinden dat hij of zij het gewoon verdient om in het middelpunt van de belangstelling te staan. De eerste persoon die zich Candidate of the Month mag noemen, is Angela Rietman. Ze viel ons op door haar open uitstraling en welwillendheid. Ze is gedreven in haar werk en ze heeft een goede reflectieve persoonlijkheid wat maakt dat ze veel zelfinzicht heeft.

Geschreven door:


Maaike Sanders
t: 074 349 40 74
e: m.sanders@eqib.nl

Wat Angela uniek maakt

Angela Rietman (39) heeft sinds 2001 bij Landgoed de Wilmersberg gewerkt. Ze kwam binnen als receptioniste en groeide door tot ze uiteindelijk verantwoordelijk was voor de financiële administratie en de salaris- en persoonsadministratie. Ook zorgde zij ervoor dat de organisatie de nodige ontwikkelingen heeft doorgemaakt, zoals de implementatie van o.a. een nieuw urenregistratiesysteem. Wat Angela uniek maakt? “Ik ben perfectionistisch, analytisch, een Excel expert en ik hou van mensen. Ik ben echt een gevoelsmens, collega’s kwamen altijd bij mij om hun ei kwijt te kunnen. Ook ben ik een echte doorzetter, ik geef niet op en ik ga altijd door tot het gaatje”.

Dit geeft Angela energie

“Ik vind het opstarten van projecten en het maken van efficiency slagen heel erg leuk”, vertelt Angela. “Vooral bij bedrijven die aan het begin staan, om dan samen met bijvoorbeeld de manager of directeur te bekijken wat de KPIs zijn, hoe er meer omzet gegenereerd kan worden, hoe de medewerkers efficiënter kunnen werken. Dus eigenlijk alles wat je kan doen om stappen te maken, mensen te stimuleren en om het werk inzichtelijker te maken.” Het geeft Angela een kick om iets te ontwikkelen, een speciaal Excel sheet bijvoorbeeld of een systeem dat geïmplementeerd kan worden om vervolgens mensen te enthousiasmeren om het systeem te gebruiken. “Dat je op die manier dan mensen en bedrijven verder ontwikkelt, dat geeft mij energie.”

Wat coaching door Eqib gedaan heeft

“Op een gegeven moment zocht Landgoed de Wilmersberg ondersteuning op het gebied van HR en zo kwam ik in contact met Anoek Meuleman (Coach Development | HR Adviseur bij Eqib). Ik gaf bij haar aan dat ik geen uitdagingen meer zag in het werk wat ik deed en ik vroeg mezelf af hoe ik ervoor kon zorgen dat ik mezelf door kon blijven ontwikkelen”, vertelt Angela. Via Anoek kwam ze in contact met Eqib en al snel volgde een intakegesprek met Moniek Plattel (Recruiter | A&O Psycholoog). “Ik ben momenteel niet meer werkzaam bij Landgoed de Wilmersberg. Ik wilde bezig blijven, nieuwsgierig blijven en meer leren. Daarom dacht ik dat het beter zou zijn om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging”.

Waar Angela nu naar op zoek is

Angela is nu op zoek naar een stimulerende en positieve werkomgeving waarbij persoonlijke ontwikkeling voorop staat. “Ik zoek een nieuwe uitdaging waarbij projecten en zelf meedenken belangrijk is en waar ik gestimuleerd wordt om uit mijn comfortzone te gaan. Bij binnenkomst moet er een goed gevoel zijn. Ik ben niet op zoek naar een specifieke branche of een specifieke functie. Ik sta voor heel veel dingen open, bijvoorbeeld voor een administratief | financieel of HR functie, of een combinatie hiervan”.

Dus ben jij op zoek naar een administratief/HR en/of financieel medewerker die graag haar omgeving stimuleert en meedenkt in het maken van efficiency slagen? Dan ben je bij Angela aan het juiste adres. Je kunt haar vinden op LinkedIn, of neem gerust contact op via 06 102 12 131 of oltwater@yahoo.com.


Geschreven door:


Maaike Sanders
t: +31 6 306 106 46
e: m.sanders@eqib.nl

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op