COMPETENTIE ONTWIKKELING

Iedereen heeft potentie. Het is de kunst deze potentie te ontdekken, te ontwikkelen en in te zetten om mooie resultaten te boeken. Uiteraard beschikt niet iedereen over dezelfde potenties en is niet elk resultaat voor iedereen haalbaar. Daarom kijken wij graag met jou en jouw werkgever, waar je nu staat en waar je jezelf uiteindelijk naar toe wilt ontwikkelen. Wij denken in mogelijkheden waarbij we streven naar verbazingwekkende resultaten, welke haalbaar zijn en plaatsvinden onder vertrouwelijke begeleiding. Van a tot z. Van Eqib tot op het werk.

Competentietraining
De mogelijkheden van competentietraining zijn eindeloos. Het kan bijvoorbeeld plaatsvinden op het gebied van leiderschap: wellicht heb je het in je om een management positie te betreden, wat een geheel nieuw domein voor je is welke je graag wilt ontdekken. Of wellicht fungeer je al in een leidinggevende rol en wil je weten hoe je jouw werknemers kan voorzien van behulpzame en opbouwende feedback.

In onze trainingen maken wij gebruik van een aantal tools, waar wij je graag meer informatie over willen geven.

Ben je een werkgever en heb je interesse om een of meerdere werknemers te laten excelleren?  Dan vertellen wij graag hoe onze diensten bij zullen dragen aan het succes van de onderneming. Want dat is wat wij doen; wij helpen mensen groeien. Zodat zij dit op hun beurt weer kunnen doen voor de organisatie waar ze werken.

Neem contact op met Eqib