NEWPLACEMENT (OUTPLACEMENT)

Er zijn heel veel verschillende redenen waarom ons Newplacement-traject uitkomst kan bieden. Bevindt u zich als werkgever op dit moment in een reorganisatie, functioneert uw werknemer niet in zijn/haar huidige positie en bent u op zoek naar oplossingen?

Hierbij kunnen wij u helpen.
Outplacement noemen wij bij Eqib “Newplacement”.

Wij begeleiden medewerkers  in het verwerken van het definitieve afscheid van de betreffende werkgever of baan en bouwen samen aan (zelf) vertrouwen om sterk terug te keren in de arbeidsmarkt. Eqib biedt korte lijnen, alles onder één dak.

Newplacement is de positieve benadering van Outplacement!
Hoe doen wij dat? Wij begeleiden bij Eqib deze trajecten net iets anders. Wij gaan samen met u doel- en resultaatgericht te werk. Maatwerk staat bij ons voorop. Wij werken samen met de werknemer en werkgever aan de kern (vraag), gericht op de toekomst.  Middels het traject brengen wij kernkwaliteiten, drijfveren en ambities in kaart.  Door samen gesprekken te voeren en zelf aan de slag te gaan met de door ons gegeven praktische opdrachten, staan wij garant voor een effectieve en efficiënte terugkeer richting de arbeidsmarkt. Daarbij is de link naar onze Recruitment diensten snel gelegd.

Denkt u dat wij kunnen helpen of bent u nieuwsgierig geworden naar wat Eqib voor u kan betekenen? Dan kunt u contact opnemen met Eqib | Development en vragen naar Anoek Meuleman.

Neem contact op met Eqib

Wij adviseren graag over Newplacement trajecten!

Anoek Meuleman - Coach - loopbaan

Neem contact op met onze Coach Development  Anoek Meuleman.