Data Integratie Specialist – Enter

Waar ga jij aan de slag?

Heb jij affiniteit met IT en krijg jij energie van thema’s zoals Internet of Things (IoT), datastromen, digitalisering en integratie? Ga dan aan de slag als Data Integratie Specialist bij Coulisse in Enter!

Een organisatie waar jij een stap in jouw IT-carrière kan zetten en jouw bijdrage kan leveren aan de groeiambities van Coulisse!

Wie is Coulisse?
Bij Coulisse léven ze raambekleding. Op basis van de laatste trends en ontwikkelingen ontwerpen ze eigen producten en collecties, die ze vervolgens over de hele wereld laten produceren en in de markt zetten. Wereldwijd staan ze dan ook bekend om hun gevoel voor design en innovatie wat zorgt voor groei en ontwikkeling binnen de organisatie!

Vernieuwing van de IT-afdeling
Als Data Integratie Specialist ben je onderdeel van de afdeling Information Technology. Deze afdeling is verantwoordelijk voor development, maintenance en support van diverse informatiesystemen. De afdeling ondersteunt en adviseert de business op het gebied van nieuwe technologieën en de bijbehorende implementatie. Het team waarin je terecht komt bestaat naast de manager IT, de technisch applicatiebeheerder en de coördinator datamanagement uit business consultants en externe consultants.

Binnen de organisatie wordt onder meer de IT-afdeling vernieuwd en uitgebreid. Er liggen dan ook veel mogelijkheden om je te ontwikkelen! Ze werken met veel systemen en integraties en zijn nu op zoek naar een Data Integratie Specialist die als dedicated eigenaar deze systemen aan elkaar weet te knopen en de data aan elkaar kan koppelen.

Momenteel is dit werk uitbesteed aan een externe consultant. Deze zal jou intern gaan opleiden, zodat jij alles te weten komt over de tools en programma’s, waarna jij het stokje mag overnemen. Ervaring is dan ook niet belangrijk, daar zorgt Coulisse voor! Het belangrijkst is dat je getriggerd wordt door IT!

Wat krijg jij ervoor terug?
Je komt te werken in een familiebedrijf met een open cultuur. Coulisse is een platte organisatie met een informele sfeer, je kunt zo bij iedereen binnenlopen. Coulisse is bovendien vooruitstrevendheid en continu op zoek naar verbetering en dat biedt jou veel mogelijkheden tot ontwikkeling! Daarnaast bieden ze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:u0003

 • 30 vakantiedagen
 • Een collectieve pensioenregeling
 • Tegemoetkoming in aanvullende ziektekosten
 • Reiskostenvergoeding

Wat ga jij doen?

Als Data Integratie Specialist ga jij je bezighouden met het ontwikkelen en inrichten van integraties tussen verschillende database applicaties en SaaS-oplossingen. Deze integraties ga je ‘from scratch’ opzetten. Je beheert en monitort hierbij de datastromen tussen de verschillende systemen. Met betrekking tot integratievraagstukken bied je ook ondersteuning aan de helpdesk. Je borgt de kwaliteit en integriteit van gegevens en definities en adviseert over het toevoegen, wijzigen en verwijderen van gegevens. Kortom: je brengt aldoor verbeteringen aan in de processen en help deze beter in te richten.

Wat wordt er van jou gevraagd?

 • Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding, bijvoorbeeld richting bedrijfskunde, communicatie of ICT
 • Affiniteit met of nieuwsgierig naar de volgende technieken: ESL en API management (Dell Boomi), ETL tooling, API technieken, SQL (SSIS, SSRS, SSAS), Datamining, XML en JSON
 • Beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Waar ben jij sterk in?

 • Intrinsieke motivatie, gedrevenheid en ambitie om je te verdiepen en te ontwikkelen op het gebied van data integratie
 • Jij bent proactief en neemt zelf verantwoordelijkheid
 • Jij bent analytisch sterk

Extra informatie

 • 40 uur
 • Een talentscan maakt onderdeel uit van de procedure