Deventer heeft vanaf 1 maart óók The Human FactorDeventer heeft vanaf 1 maart óók The Human Factor26 februari 2018

Time flies when you’re having fun! Het is alweer 14 jaar geleden dat de deuren van Eqib in Hengelo officieel werden geopend. Op 1 maart 2018 zullen wij de deuren van onze tweede vestiging openen op het kantorengebied Hanzepark aan de Keulenstraat in Deventer, direct langs de snelweg A1 tussen Apeldoorn en Twente. Een prachtige nieuwe mijlpaal in het leven van Eqib!  

Eqib staat nooit stil

Als Full Service HR Business Partner blijven wij investeren in verdere groei, professionalisatie en ontwikkeling, zonder daarbij onze eigen identiteit uit het oog te verliezen. En deze ervaringen nemen wij altijd mee naar onze opdrachtgevers, groot en klein.

Als ondernemers begrijpen wij ondernemers, als HR professionals treden wij op als sparringpartner voor HR professionals en Management, als psychologen verdiepen wij ons in de mens en als Recruiters verbinden wij mens en organisatie. Wij zien het dan ook als een voorrecht om onze Human Factor naar Deventer te brengen.

Geschreven door:


Marion Teesink
Directeur

074 349 40 74
e: m.teesink@eqib.nl

De verbindende factor van Deventer

Waarom wij Deventer gekozen hebben als tweede locatie? Apeldoorn was bijvoorbeeld ook een optie geweest om als HR Business Partner organisaties te versterken. Maar dan slaan wij een gat tussen de verbindingen die we juist willen creëren tussen mens en organisatie en missen wij de directe verbinding met onze locatie in Hengelo. Verbinden is juist één van onze kwaliteiten.  

Als het gaat om het aantrekken van talent kunnen opdrachtgevers in Twente en de Achterhoek van deze uitbreiding profiteren en ook opdrachtgevers uit Salland en Gelderland. En natuurlijk profiteert de werkzoekende hier ook van. Voor werkzoekenden maken wij met deze uitbreiding de cirkel groter om een mooie uitdaging te vinden bij een werkgever in Oost Nederland, zonder dat zij daarvoor uren in de file hoeven te staan.

Wij blijven op deze manier nog steeds dichtbij de mens staan, dat is onze kracht en daar worden wij om gewaardeerd. Deventer zal hier de komende tijd ook de meerwaarde van gaan ondervinden.

 

Eqib blijft innoveren

Natuurlijk gaan wij daarnaast mee in de digitalisering, in SEO, SEA en in de big data ontwikkelingen. Wie ons al langer kent, weet dat wij altijd blijven innoveren. Innovatie is cruciaal, stilstaan is achteruitgang en vooroplopen is een must. Dat lukt ons nog steeds, in meerdere opzichten. Of het nu gaat over onze actieve online activiteiten, employer branding zoals video impressies en unieke Werken bij pagina’s, kennisdeling tijdens onze exclusieve Inspivents of onze unieke samenwerkingsvormen met werkgevers. Wij blijven altijd naar manieren zoeken om innovatief te blijven.

Ons team staat als een huis, met 22 specialisten in het vak, stuk voor stuk gesprekspartners op niveau en mét inhoud. Het is de passie die ons drijft, elke dag weer. Klein genoeg om persoonlijk te zijn en groot genoeg om kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te bieden.

Deventer… here we come!

Meer weten over Eqib?
 
 

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op