DevOps Engineer – Brummen

Waar ga jij aan de slag?

Werken in een wereld waar IoT, security en data uit intelligente sensoren gecombineerd worden om Nederland veiliger te maken, dat is in een notendop wat Tedas doet. Tijdens kritieke missies van politie en defensie of met reguliere werkzaamheden van particuliere alarm centrales (PAC) zijn zij afhankelijk van betrouwbare en accurate informatie en camerabeelden die geïntegreerd zijn met elkaar.

En jij kunt hier als DevOps Engineer een essentieel onderdeel van uitmaken!
Zie jij het als een uitdaging om een groot verantwoordelijkheidsgevoel te dragen? Spreekt het je bovendien aan om IoT, security en data uit intelligente sensoren te combineren om Nederland veiliger te maken?
Kom dan werken aan het Uniscope platform van Tedas!

Wie is Tedas?
Tedas houdt zich bezig met high-end securityoplossingen en is expert in videodistributie en informatiebeveiliging en -distributie. Hiermee helpen zij organisaties om eigendommen, mensen en belangen te bewaken. Het Uniscope platform van Tedas zorgt ervoor dat informatie, zoals sensordata en operationele informatie, realtime beschikbaar is. De informatie wordt gevisualiseerd in meldkamers en voorziet de betrokkenen in het veld van informatie om beslissingen te nemen voor operationele acties.

Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een DevOps Engineer die vanuit een Agile mindset het team van developers naar een hoger niveau weet te brengen. Jij bent betrokken bij de complete development cyclus: van de ontwikkeling van nieuwe producten tot implementatie en waarborging van kwaliteit van het afgeleverde product bij de klant. De focus ligt hierbij met name op de development kant en jouw achtergrond als Software Engineer helpt jou hierbij. Jij bent hierin een teamspeler met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en levert proactief en gedreven jouw bijdrage aan het ontwikkelproces. Verder heb je de vrijheid om je rol als DevOps Engineer verder in te vullen en brengt hierin dan ook je eigen visie mee. Het is binnen Tedas een nieuwe rol en jij ziet het als een mooie uitdaging om deze functie op de kaart te zetten!

Wat krijg jij ervoor terug?
Werken bij Tedas betekent werken bij een organisatie waar je de mogelijkheid hebt om het maatschappelijke belang te dienen. Je komt terecht in een werkveld van beveiliging waar je letterlijk kunt helpen met het veilig houden van Nederland. Je werkt in een (missie) kritische omgeving waar veel ruimte is voor eigen ideeën. Je kunt je onderdompelen in de wereld van security, publieke veiligheid, realtime sensordata, IoT en de nieuwste softwaretechnologieën.

Tedas is een hecht en gezellig team waar ruimte is voor humor en waar gezamenlijk keihard gewerkt wordt om de doelen te behalen. Uiteraard krijg je marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals salaris, vakantiedagen, pensioenregeling, een werklaptop. Meer weten? Bekijk de ‘werken bij’ pagina van Tedas!

Wat ga jij doen?

In de wereld van Tedas staat kwaliteit voorop. Als DevOps Engineer bewaak jij de werkwijze binnen een SCRUM team en de betrouwbaarheid en veiligheid van de functionaliteiten en toepassingen. Vanuit jouw Software Engineer achtergrond weet jij het proces van productontwikkeling proactief te sturen en het product uiteindelijk bij de klant in te richten. De Koninklijke Marechaussee is één van de eerste klanten waarmee je aan de slag zal gaan. Je gaat hierbij jouw bijdrage leveren aan de ontwikkelstraat en deze vervolgens bij de klant inrichten. Bovendien ga jij het CI/CD proces verder professionaliseren.

Wat wordt er van jou gevraagd?

 • Afgeronde HBO | WO opleiding richting IT, bijvoorbeeld Informatica en Business & IT
 • Kennis van of ervaring met het werken met GitLab
 • Kennis van of ervaring met software engineering in C#
 • Ervaring met het werken in zowel een Microsoft als Linux omgeving
 • Kennis van of ervaring met Docker
 • Kennis van AWS, Azure of Kubernetes is van harte welkom, maar niet vereist

Waar ben jij sterk in?

 • Jij bent proactief en gedreven
 • Jij bent een echte teamspeler met een agile mindset

Extra informatie

 • Aantal uren | 32-40
 • Tedas is verplicht om nieuwe medewerkers een MIVD- (en mogelijk ook AIVD-) screening te laten doorlopen
 • Een persoonlijkheidstest maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure