HR Strippenkaart

Ad-hoc en flexibel HR Advies en ondersteuning.

Flexibel HR Advies, extra capaciteit en hulp van een HR Professional

Puur en alleen wanneer jouw organisatie het nodig heeft, zonder permanente personeelskosten.

HR-expertise op elk gewenst niveau en op elk moment in te zetten. Ideaal voor wanneer er in jouw organisatie (tijdelijk) geen HR aanwezig is, er tijdelijk meer capaciteit nodig is door bijvoorbeeld een transitie in de organisatie of als de HR afdeling behoefte heeft aan ondersteuning/sparmomenten. 

Door een groot netwerk van HR Specialisten kunnen wij snel schakelen op jouw vraagstuk. Per vraagstuk gaan we met jou in gesprek om precies te kunnen inventariseren wat de vraag is en wat er nodig is. 

Wat levert het op?

Hoe werkt het?

Een HR Strippenkaart bevat 10 vrij in te vullen uren HR Advies. Deze uren kunnen besteed worden zoals jij ze nodig hebt. We gaan uiteraard met je in gesprek om de juiste HR Professional en expertise aan jouw vraagstuk te koppelen. De kosten voor een HR Strippenkaart bedragen € 1.200,- excl. BTW. Minimale afname per keer is 2 uur. Na aanschaf is de HR Strippenkaart een jaar geldig. 

Michiel Brouwer
Ben jij op zoek naar flexibel en adhoc HR advies? Of wil jij meer weten over de opties van de HR Strippenkaart? Michiel vertelt je er graag meer over!

Verwante artikelen van HR Strippenkaart

Geen verwante artikelen

  Wil jij meer weten?

  Neem contact met ons op.

  Hengelo
  Hazenweg 60
  7556 BM Hengelo
  Routebeschrijving
  074 349 40 74

  Deventer
  Keulenstraat 21
  7418 ET Deventer
  Routebeschrijving
  074 349 40 74

  Zwolle
  Grote Voort 207
  8041 BK Zwolle
  Routebeschrijving
  074 349 40 74

  Contact