Vitaliteit | Duurzame Inzetbaarheid

Investeren in vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van werknemers loont! Gelukkige werknemers staan garant voor een succesvolle organisatie.

Wanneer zet je vitaliteit & duurzame inzetbaarheid van medewerkers in?

Als organisatie ben je continu in beweging. Wil jij als organisatie zorgen dat medewerkers plezier houden in hun werk, vaardigheden blijven ontwikkelen en gezond blijven?

Mensen werken steeds langer door waardoor de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt. Aan organisaties de uitdaging om medewerkers fysiek en mentaal fit te houden. Want met o.a. de vergrijzing van het personeelsbestand en de krapte op de arbeidsmarkt, is dit aan de orde van de dag.

Resultaat van een vitaliteit & duurzame inzetbaarheid programma

Met duurzame inzetbaarheid investeer je in je werknemers. En dat loont! Vitale en gelukkige werknemers staan garant voor een succesvolle organisatie. Logisch ook, want iemand die fijn in zijn/haar vel zit, is vele malen productiever, gemotiveerder, energieker en innovatiever.

Bovendien verzuimen gelukkige en vitale medewerkers minder, verbeteren ze de werksfeer en trekken ze betere klanten en nieuwe werknemers aan. Geluk is dus niet alleen relevant voor de werknemer, maar zeker ook voor de werkgever.

Stappen binnen het vitaliteit & duurzame inzetbaarheid programma

Waarom vitaliteit & duurzame inzetbaarheid van Eqib?

Marleen Nollen
Ga aan de slag met duurzame inzetbaarheid en vitaliteit! Wij helpen je graag bij de implementatie in jouw organisatie.

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Deventer

Keulenstraat 21
7418 ET Deventer

Routebeschrijving
074 349 40 74

Hengelo

Hazenweg 60
7556 BM Hengelo

Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact