Newplacement

Met Newplacement jouw medewerker(s) vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet laten treden in een passende baan.

Wanneer zet je Newplacement in?

Bevind jij je als werkgever op dit moment in een reorganisatie of functioneert je werknemer niet in zijn/haar huidige positie? Zit jij niet meer op je plek bij je huidige werkgever of in je huidige baan? En ben je op zoek naar oplossingen? Dan kunnen wij je ondersteunen met Newplacement.

Newplacement? Outplacement?

Newplacement is onze positieve benadering van Outplacement! Jouw medewerker(s) vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet laten treden en hen in staat stellen om de passende baan te vinden.

Stappen binnen het Newplacement programma

Wij begeleiden deze trajecten net iets anders dan anders. Wij werken samen met de werknemer en werkgever aan de kern (-vraag), gericht op de toekomst. Middels het traject brengen wij kernkwaliteiten, drijfveren en ambities in kaart. Door samen gesprekken te voeren en zelf aan de slag te gaan met de door ons gegeven praktische opdrachten, staan wij garant voor een effectieve en efficiënte terugkeer richting de arbeidsmarkt. Daarbij is de link naar onze Recruitment diensten snel gelegd.

Onderdelen van een Newplacement traject (kunnen) zijn:

Waarom Newplacement van Eqib?

Anoek Meuleman
Zoek jij begeleiding bij Newplacement / Outplacement trajecten en wil jij dit vanuit de positieve benadering inzetten?

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wilt weten over de mogelijkheden die Assessments kunnen hebben voor jou en jouw organisatie. Vul hieronder je naam, (evt.) bedrijf en e-mailadres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wilt weten over de mogelijkheden die Outplacement kan hebben voor jou en jouw organisatie. Vul hieronder je naam, (evt.) bedrijf en e-mailadres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact