Performance Management

Performance Management helpt bij het vertalen van de organisatie ambities naar taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden van personeel.

Wanneer zet je Performance Management in?

Als Manager heb je behoefte aan actueel en tijdig inzicht in de prestaties binnen je organisatie en je teams.

Hoe stuur je als organisatie aan op resultaat? En hoe zorg je ervoor dat bij je personeel helder is wat er van hen wordt verwacht kijkend naar taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden? Daar komt Performance Management om de hoek kijken.

Door medewerkers persoonlijk te activeren en te stimuleren, zijn zij in staat om zowel eigen doelstellingen als strategische doelstellingen te behalen.

Hoe zorg je er dan voor dat dit zo goed mogelijk in de praktijk tot uitvoering wordt gebracht? En belangrijk is, hoe stuur je als management hierop aan, bijvoorbeeld de performance cyclus van functioneren en de beoordeling?

Resultaat van een Performance Management programma

Jij ziet in één oogopslag hoe je organisatie en je teams presteren, waardoor je organisatie en je teams veel effectiever en wendbaarder zijn. Jij kunt de ambities van jouw organisatie zo goed mogelijk vertalen naar taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden van jouw medewerkers. Ook zorgen wij ervoor dat dit helder is voor je personeel en laten wij je zien hoe je actief en effectief kunt sturen op de organisatiedoelstellingen zodat het ook gewaarborgd wordt. Hierdoor zijn jouw medewerkers beter in staat om functioneel en resultaatgericht te werken, efficiënt met hun werktijd om te gaan en zo de organisatie naar een hoger plan te tillen.

Stappen binnen het Performance Management programma

Waarom Performance Management van Eqib?

Michiel Brouwer
Hoe zorg je er dan voor dat Performance Management zo goed mogelijk in de praktijk tot uitvoering wordt gebracht?

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wilt weten over de mogelijkheden die Assessments kunnen hebben voor jou en jouw organisatie. Vul hieronder je naam, (evt.) bedrijf en e-mailadres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact