Training & Coaching

Elke persoon heeft potentie. Deze wil je ontdekken, ontwikkelen en inzetten. Dit doen wij o.a. door het inzetten van training en coaching van medewerkers.

Waarom en wanneer een trainings- of coachingstraject?

Elke functie binnen een organisatie vraagt om de inzet van vaardigheden. Voor medewerkers en management is het de kunst om deze vaardigheden zo goed mogelijk te ontwikkelen om de werkzaamheden voor de organisatie beter uit te kunnen voeren, maar ook om persoonlijke en professionele groei te blijven realiseren. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij werknemer én werkgever.

Training en coaching voor managers en medewerkers

Hoe zorg je ervoor dat je managers en medewerkers klaar zijn voor de volgende stap en hoe faciliteer je ze door middel van coaching en training op vaardigheden?

Advies bij training en coaching voor personeel en organisatie

Wij gaan graag met je in gesprek om te inventariseren wat jij nodig hebt, waar jij en jouw organisatie maximaal mee geholpen zullen worden. Wij adviseren en denken met je mee in concrete programma’s met de juiste coaching en training.

Persoonlijke Effectiviteit


Ben jij op zoek naar meer plezier en vitaliteit en heb jij behoefte aan meer eigen regie over je leven? Ontdek onze Persoonlijke Effectiviteit Training.

Coaching


Krijg met onze coachingstraining inzicht in jezelf en jouw leidinggevende kwaliteiten, ontwikkel jouw leiderschap skills en daag je zelf uit!

Leiderschapstraject


Ontwikkel je persoonlijke leiderschapskwaliteiten met ons leiderschapstraject. Word de beste leider voor jouw personeel en organisatie die je kan zijn.

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Deventer

Keulenstraat 21
7418 ET Deventer

Routebeschrijving
074 349 40 74

Hengelo

Hazenweg 60
7556 BM Hengelo

Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact