Persoonlijke Effectiviteit

Ben jij op zoek naar meer plezier en vitaliteit en heb jij behoefte aan meer eigen regie over je leven?

Krijg meer plezier en vitaliteit in je leven.

Een volle agenda, een uitpuilende inbox, een druk sociaal leven, leuke en minder leuke verplichtingen, elke dag staan wij voor lastige keuzes. Waar zeg jij ‘ja’ tegen dit jaar?

Word bewust van jezelf! Ben jij op zoek naar meer plezier en vitaliteit en heb jij behoefte aan meer eigen regie over je leven?
Ontdek wat nou echt bij jou past en welke talenten jij kan inzetten om dat te bereiken tijdens de training persoonlijke effectiviteitstraining. Persoonlijke aandacht en jouw ontwikkeling staan hierin centraal. Ga de diepte in, zowel individueel als in groepsverband, krijg praktische handvatten hoe je een goede werk en privé balans houdt die bij jou past. De sleutel naar meer rust en energie in jouw leven!

Of je nu 30 of 50 bent, deze training is voor iedereen die op zoek is naar meer balans in zijn of haar leven.

Sta stil bij jouw kwaliteiten, drijfveren en kracht: (her) ontdek jouw talenten!

Wat levert het jou op?

  • Heb jij inzicht gekregen in jouw belangrijkste levenswaarden en gedrag
  • Heb jij inzicht gekregen in jouw drijfveren en talenten & heb je geleerd hoe deze in te zetten
  • Heb je handvatten gekregen om de regie te pakken over jouw leven
  • Heb je handvatten gekregen om jouw leven naar jouw behoeften vorm te geven
  • Naast dit traject biedt Eqib een breed scala aan diensten om jou te ondersteunen in jouw carrière.

Wat levert het jouw werkgever op?

  • Doordat jij weet waar jouw talenten liggen en hier beter gebruik van weet te maken kan jij efficiënter ingezet worden in de organisatie
  • Wij sturen gericht op resultaat, ook voor de werkgever
  • Zit jij in een periode van transitie of een verbetertraject op je werkplek? Hervind je werkgeluk en wordt weer effectief in je werk

Opzet van de training

De training bestaat uit 5 dagen en 3 individuele coachingsessies waarbij jij met jouw eigen (leer)vraag aan de slag gaat. Tijdens elke sessie staat een ander thema centraal, maar de rode draad is jouw levensverhaal en hoe jij dit verder vorm gaat geven in de toekomst.

De training start altijd met een intake met de trainer en eindigt met een outtake. In de intake worden jouw verwachtingen, leerdoelen en motivatie besproken. Dit geeft jou en de trainer inzicht in waar voor jou de focus ligt in de training.

Hiernaast maakt een uitgebreide persoonlijkheidstest, in de vorm van een Talent Motivatie Analyse, onderdeel uit van de training. De Talent Motivatie analyse geeft je inzicht in jouw drijfveren en talenten. Het geeft inzicht in welke talenten jij in huis hebt om jouw leven en/of functie vorm te geven. Tussen de trainingsdagen ben je, inclusief coachgesprek, ongeveer 4 uur bezig met het uitwerken van opdrachten en voorbereiding op de trainingsdagen.

Praktische informatie

Kosten voor het leiderschapsstraject zijn €3.295,- per deelnemer. Dit is inclusief alle materiaalkosten en arrangement.

Na aanmelding voor dit leertraject sturen we je een intake formulier toe. Hierin kun je aangeven waarom deze training voor jou relevant is en wat jij graag wilt leren. Als jouw inschrijving definitief is plannen wij een intake met jou en jouw leidinggevende om jouw leerdoelen voor dit traject te horen en verwachtingen af te stemmen. Dit zodat wij hier rekening mee kunnen houden tijdens het traject en ook om jouw leidinggevende te kunnen betrekken bij het leerproces.

Subsidie?

Als organisatie, medewerker of gewoon als mens is ontwikkeling essentieel. Deze ontwikkeling kan zowel vakinhoudelijk of meer persoonlijk van aard zijn. Maar… opleiding kost geld en dat heb je niet altijd op de plank liggen zowel als organisatie als individu. Dan is het handig wat af te weten van de beschikbare subsidies die er zijn. Hierin kunnen wij zeker met je meedenken! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of lees alles over de verschillende subsidie opties in het kennisartikel ‘Leren met subsidie’.

Martijn Cremers

Elke dag help ik, als personeel- en organisatiewetenschapper, mensen, teams & organisaties zichzelf te leren kennen, om vervolgens een ontwikkelstap te maken in de gewenste richting. Leiders hebben hier een cruciale rol in, zij dragen de ontwikkeling van een organisatie in de goede richting of zorgen voor de stagnatie. Laat mij jou helpen om het optimale uit jezelf, jouw team en de organisatie te halen.

Jurgen Reese

Ik houd mij bezig met de persoonlijke ontwikkeling van mensen, o.a. door training en coaching. Thema’s die hierin vaak terugkomen zijn persoonlijk leiderschap en communicatie in management en sales. Als trainer ben ik bezig op het snijvlak van training en consultancy. Kenmerkend voor mij zijn mijn scherpe analytische vermogen, mijn duidelijke en resultaatgerichte instelling met daarbij oog voor de intermenselijke relatie.
Wendy Koster
Wil jij meer weten over persoonlijke effectiviteit?
Blijf op de hoogte wat in en rondom Eqib gebeurd
 *

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Deventer

Keulenstraat 21
7418 ET Deventer

Routebeschrijving
074 349 40 74

Hengelo

Hazenweg 60
7556 BM Hengelo

Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact