De eerste maanden van Marije Hampsink bij EqibDe eerste maanden van Marije Hampsink als HR Business Partner bij Eqib27 jun 2018

In februari jl. ben ik gestart als (sr) HR business partner bij Eqib. Een bewuste keuze voor mij. Na een aantal jaren werken binnen een grote zorginstelling en het afronden van mijn opleiding Verandermanagement trok het werken voor verschillende klanten in afwisselende opdrachten mij weer aan. En met mijn opgedane kennis en ervaring wilde ik graag meer opdrachten vervullen op het gebied van ontwikkeling en verandering van organisaties.

Mijn start bij Eqib

Opvallend aan mijn start bij Eqib vond ik de hele goede en professionele ontvangst. Alles was dik voor elkaar: mijn laptop stond klaar (en alles deed het!) en afspraken met de collega’s waren ingepland. En de hartelijke collega’s die allemaal erg gedreven zijn om hun werk tot iets moois en goeds te maken zijn mij opgevallen. Wat ik ook mooi vind aan Eqib is dat er veel zorg en aandacht wordt besteed aan vernieuwende manieren van bijvoorbeeld het naar voren brengen van vacatures van klanten. Telkens wordt er weer gezocht naar inspirerende en opvallende manieren om Eqib onder de aandacht te brengen bij klanten en sollicitanten!

Het Development Team van Eqib

Binnen het team Development zijn wij de laatste maanden aan het werk geweest met het bouwen aan wat ons als HR business partner kenmerkt. En voor welke dienstverlening je bij ons moet zijn. Wat ik fijn vind te merken is dat we allemaal op één lijn zitten kijkend naar onze drijfveer: we willen allemaal werken aan duurzame resultaten voor een organisatie. Dus géén snelle quick fixes, maar kwaliteit.

Geschreven door:


Marije Hampsink
HR Business Partner

074 349 40 74
e: m.hampsink@eqib.nl

Mijn uitdagingen

Vanaf het begin zit ik eigenlijk helemaal vol met twee totaal verschillende opdrachten bij klanten. Leuk om te weten is dat deze opdrachten inmiddels ook weer verlengd zijn door de klant. Ik ben erg tevreden met die opdrachten, ze passen goed bij mij en dagen mij uit op verschillende vlakken. Daartussen probeer ik zoveel mogelijk mijn bijdrage aan Eqib en het team te geven en kijk er naar uit straks weer iets meer ruimte in mijn agenda te hebben om dat ook écht goed te doen. Onderwerpen die op mijn wensenlijst staan zijn bijvoorbeeld assessments en ontwikkelinstrumenten. Deze wil ik vanuit Eqib nóg meer op de kaart zetten bij onze klanten, maar ik wil ook graag kijken of ik mijn opgedane kennis over het bevorderen van regie bij medewerkers en zelfsturing verder in de praktijk kan brengen bij anderen klanten.

 

Word jij mijn nieuwe collega?

Heb jij net als ik passie voor het HR brede vakgebied? Ben jij gedreven om klanten hierin te adviseren en zichtbare resultaten te realiseren? En vind jij het bovendien leuk om zelfstandig nieuwe opdrachten te scoren? Dan hebben wij een geweldige uitdaging voor jou! 

Wij zijn op ter aanvulling op ons team op zoek naar een:

Wil jij meer weten over deze uitdaging?

Neem dan contact op met mijn collega Wendy Koster
 
 

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op