Employee Journey

Employee Journey, werken aan échte aandacht voor je medewerkers

Employee Journey

Nu de arbeidsmarkt volop in beweging is, is het nog belangrijker om een positieve sfeer te creëren rondom om het werken bij jouw organisatie! Een sterk werkgeversmerk begint binnen! Een prettige en positieve sfeer binnen je organisatie zorgt voor minder verzuim en effectiever werken. Maar ook voor meer winst, want tevreden klanten zijn vooral het resultaat van tevreden en gemotiveerde medewerkers.

De Employee Journey, een reis die al begint vóór de medewerker bij jouw organisatie solliciteert en niet eindigt als deze je pand verlaat. Tijdens dit Inspivent ter gelegenheid van de opening van onze vestiging in Zwolle op donderdag 23 juni 2022 nemen Jan van Halst en Bea Aarnoutse ons mee in de Employee Journey. Zet de Employee Journey structureel op de agenda en laat het meebewegen met alle ontwikkelingen.

Een geweldige combinatie van twee topsprekers met zowel een praktische als theoretische aanpak!

De sprekers 

 Jan van Halst Jan van Halst

Teamdynamiek in combinatie met leiderschap fascineert Jan. Vroeger als profvoetballer, maar daarna ook in zijn leidinggevende functies. De beste leiders beseffen dat het niet zozeer draait om het creëren van volgers maar om het creëren van andere leiders. De beste leiders zijn vooral heel goede coaches.

Hoe haal je het beste uit je medewerkers naar boven?

 

 Bea Aarnoutse

Managing director bij PROOF en meer dan 20 jaar managementervaring aan bureau- en klantzijde. Auteur van het boek Alignment 2.0. Expert op het gebied van employer branding, de alignment van medewerkers, interne communicatie, change- en reputation management. Adviseert zowel communicatie- als HR professionals.

Hoe belangrijk vind jij jouw medewerkers? Zet de Employee Journey structureel op de agenda en laat het meebewegen met alle ontwikkelingen. Een impactvol verhaal volop inspiratie en tips waarmee je direct aan de slag kunt! 

 

Datum

jun 23 2022
Expired!

Tijd

13:30 - 17:00

Locatie

Veiligheidsregio Zwolle
Categorie
Marleen Nollen

Organisator

Marleen Nollen
Telefoon
0743494074
Email
m.nollen@eqib.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact