Inspivent | Employer Branding | How to stand out from the crowd! Copy

Over dit event

Employer Branding: Laat zien wie je bent!
Voor steeds meer organisaties wordt het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent een uitdaging. Onderscheiden is dan een must.

Zorg dat je als werkgever aantrekkelijk bent én blijft voor toekomstige en huidige medewerkers! Ben jij er bij op dinsdag 17 september tijdens hét Employer Branding Inspivent ‘How to stand out from the crowd!’? Een inspirerend programma met de vooraanstaande gastsprekers Bea Aarnoutse en Inge Wilson en veel interactie!

 

Bea Aarnoutse

Bea Aarnoutse is managing director van PROOF en auteur van het boek ‘Alignment 2.0’. Bea is gespecialiseerd in verandertrajecten, internal branding en employer branding van A-merken.  Enkele klanten waarvoor zij gewerkt heeft zijn o.a.: Tata Steel, VGZ, TU Delft, Nationale-Nederlanden en Eneco.

“De klant kan nooit centraal staan als de medewerkers niet eerst centraal staan. Dat vraagt een voortdurend werken aan een optimale employee journey”. Bea neemt ons mee in de stappen die nodig zijn om een sterk werkgeversmerk te worden en een optimale employee journey te creeeren. Wat zijn de do’s en dont’s?

 

Inge Wilson

Inge Wilson is HR Manager bij Dunlop Protective Footwear. Met vestigingen in Raalte, Leiria (Portugal) en Havre de Grace (USA) zijn zij wereldwijd marktleider in beschermende laarzen hebben zij een sterk werkgeversmerk gecreëerd. Inge is haar loopbaan bij Randstad Uitzendbureau gestart en daarna is ze aan de slag gegaan als HR-professional bij Larcom in Ommen. Inge neemt ons mee in haar visie op Employer Branding en hoe ze dit tot uiting laat komen voor Dunlop.


Over de organisator

Team Eqib

Organizer

Team Eqib
Phone
074-3494074
Email
info@eqib.nl

Date

okt 17 2019

Location

Stadslab @Indië
Almelo

Time

13:30 - 17:00
Blijf op de hoogte wat in en rondom Eqib gebeurd
 *

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Deventer

Keulenstraat 21
7418 ET Deventer

Routebeschrijving
074 349 40 74

Hengelo

Hazenweg 60
7556 BM Hengelo

Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact