Meet-up | Leiderschap in 2021

Wat maakt een leider succesvol? Maak kennis met verschillende manieren van leidinggeven. Hoe stuur jij zo effectief en goed mogelijk je team aan?

Over dit event

In deze Meet-Up neemt Martijn Cremers je mee in het thema Leiderschap in 2021. Door de versnelde vorm naar anders werken door Covid-19 is er ook een ontwikkeling gaande op het gebied van leiderschap.
Anders werken vraagt om een andere vorm van leiding geven. Martijn neemt je mee in verschillende leiderschapsstijlen, zijn visie hierop en hij zal concrete tips en tricks delen hoe je op een zo effectief mogelijke manier leiding geeft aan een team in veranderende werkomstandigheden. Verder is er ruimte om casussen in te brengen en te sparren met de andere deelnemers.

Ps. Heb jij je opgegeven voor het leiderschapstraject wat start in september 2020? Of twijfel je om dit te doen en wil je vooraf nog wat vragen stellen? Doe dan mee aan de Meet-Up en maak alvast kennis met trainer Martijn.

Waarom een Meet-Up?

  • Kennis delen met professionals in jouw vakgebied
  • Je netwerk verbreden
  • Blijf op de hoogte van actuele & interessante onderwerpen

 

Martijn Cremers

Elke dag help ik, als personeel- en organisatiewetenschapper, mensen, teams & organisaties zichzelf te leren kennen, om vervolgens een ontwikkelstap te maken in de gewenste richting. Leiders hebben hier een cruciale rol in, zij dragen de ontwikkeling van een organisatie in de goede richting of zorgen voor de stagnatie.


Over de organisator

Marleen Nollen

Organizer

Marleen Nollen
Phone
0743494074
Email
m.nollen@eqib.nl

Date

aug 20 2020

Location

MS Teams

Time

15:30 - 17:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte wat er in en rondom Eqib gebeurt.
 *

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Deventer

Keulenstraat 21
7418 ET Deventer

Routebeschrijving
074 349 40 74

Hengelo

Hazenweg 60
7556 BM Hengelo

Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact