Algemene vragen

Ik wil mij graag bij jullie inschrijven. Hoe kan ik dit het beste doen?
Je kunt je bij ons inschrijven door op de button “Schrijf je nu bij ons in” te klikken. Daar kun je je persoonlijke gegevens invullen, je CV en een eventuele motivatie uploaden. Je CV wordtdan voorgelegd aan onzeRecruiters. Zij zullen op basis daarvan bekijken of je op dit moment uitgenodigd word voor een kennismakingsgesprek. Je krijgt altijd een bericht van ons. Je kunt je ook inschrijven door een email met je CV en motivatie te sturen naar [email protected]

Ik wil graag langskomen voor een kennismakingsgesprek. Kan ik een afspraak maken?
Zodra wij jouw inschrijving en CV hebben ontvangen, wordt deze voorgelegd aan onze Recruiters. Zij kunnen op basis daarvan bekijken of je op dit moment uitgenodigd word voor een kennismakingsgesprek. Je krijgt altijd een bericht van ons.

Staat de vacature op jullie site nog open?
Alle vacatures op onze site zijn vacant. Het kan wel zijn dat een vacature al in een vergevorderd stadium zit. Zodra een vacature definitief ingevuld is, wordt deze direct van de siteverwijderd.

Hoe lang kan het duren voordat ik bericht krijg op mijn sollicitatie?
Wij streven ernaar om je binnen n weekte berichten over de status van je sollicitatie.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de EQIB nieuwsbrief?
Je kunt je aanmelden via de link op de homepage, onder het kopje ‘Blijf op de hoogte van EQIB’. Aanmelden kan ook via een email naar [email protected], vermeld hierbij wel je volledige naam en e-mailadres.