Van Merksteijn International in Almelo

Front-End Developer – Almelo

Waar ga jij aan de slag?

Ben jij die gedreven en betrokken Front-end Developer met passie voor het vak? En wil jij werken aan een nieuwe en internationale website waarbij jouw eigen initiatieven voorop staan? Dan zijn wij op zoek naar jou in de functie van Front-end Developer bij Van Merksteijn International in Almelo!

Wie is Van Merksteijn?
Van Merksteijn is een vooraanstaande Europese producent van wapeningsproducten, hekwerkpanelen en verzinkt draad. De organisatie is al ruim 70 jaar actief in de staalindustrie. Wat begon als een staalbouwbedrijf veranderde al snel tot één van de grootste producenten van wapeningsproducten en hekwerkpanelen ter wereld. Van Merksteijn bestaat inmiddels uit ruim 450 medewerkers en is nog steeds groeiende! Er wordt dagelijks zaken gedaan met klanten over de hele wereld.

Wat krijg jij ervoor terug?
Als Front-end Developer krijg je niet alleen een leuke job binnen een ambitieus familiebedrijf, maar ook veel vrijheid in je werkzaamheden en initiatieven. Er wordt niet in hokjes gewerkt, iedereen is verbonden met elkaar en werkt in een omgeving waar probleemoplossend denken en handelen centraal staat. Persoonlijk contact is bij van Merksteijn erg belangrijk, er wordt veel waarde gehecht aan persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn goed, je krijgt voldoende vakantie- en ADV dagen en een goed salaris.

Wat ga jij doen?

Voor de internationale uitrol van de Magento-webshop Hekwerkonline.nl zoeken wij een gedreven, getalenteerde en leergierige Front-end Developer, dit in verband met doorslaand Nationaal succes. Deze websites moeten het bestelgemak vergroten van dé hekwerkspecialist. Jij zult aan de slag gaan met vijf websites, namelijk Nederland, Duitsland, Engeland, Denemarken en Zweden. Uiteindelijk is de wens om dit voor 10 landen te implementeren. Deze enorme groeiperspectieven betekenen dan ook dat er een teamuitbreiding nodig is. Daarom zijn wij op zoek naar jou als échte website expert! Jij bent nauw betrokken en hebt grote invloed op de uitbouw van de website.

Daarnaast werk jij nauw samen met het team dat de Nederlandse website heeft gemaakt. Jij bent de eindverantwoordelijke bij de doorontwikkeling hiervan. Voor jou biedt dit platform een interessante uitdaging, omdat je er alle kanten mee op kunt gaan en steeds meer nieuwe functionaliteiten bij komen kijken.

Wat wordt er van jou gevraagd?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Jij hebt kennis en ervaring met Magento 2
 • Jij hebt kennis en ervaring met HTML/CSS/Javascript
 • Jij hebt minimaal de basiskennis van PHP/MySQL
 • Jij hebt ervaring met versiebeheer en OTAP ontwikkelstraat
 • Jij hebt goede kennis van de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift
 • Kennis van de Duitse taal is een pré

Waar ben jij sterk in?

 • Jij toont initiatief en bent gedreven om steeds weer het beste eruit te halen
 • Jij kan goed zelfstandig werken en toont de nodige verantwoordelijkheid
 • Jij bent sociaal, meedenkend en servicegericht

Extra informatie

 • Aantal uren | 40