Vacatures

Klik hier voor het overzicht van al onze vacatures

Bekijk alle vacatures bij Eqib

Wij werven voor:

Klanten over Eqib:

Monique is een uitstekende coach. Vanaf de intake wist ze zaken al helder te stellen. Waar een coachingsvraag en het einddoel nogal eens onduidelijk kan zijn in een traject, wist Monique dit helder te formuleren. Wat direct al leidde tot nieuwe inzichten. In een beperkt aantal sessies wist ze iedere keer de juiste vragen te stellen en te analyseren. Zo kreeg ik telkens nieuwe inzichten die me geholpen hebben mijn vraag te beantwoorden, mijn dagelijks werk beter te kunnen doen en mijn loopbaan beter uit te kunnen stippelen. Bedankt Monique!
Erik Snieders | Coachingstraject door Monique Knoef
Production Manager / Eaton Industries Netherlands B.V.
Wij hebben vanuit 12Build het traject met Eqib als goed en prettig ervaren. Er wordt goed aangevoeld wat de wensen van de klant zijn en ze staan altijd voor de klant klaar. Het niveau van de kandidaten is goed en dat is toch nagenoeg het belangrijkste. Voor nieuwe vacatures zullen wij ons zeker melden bij Eqib.
H. Elshof
Salesmanager / 12Build
Kwalitatief goede kandidaten voorgeselecteerd met een goede beschrijving. Het heeft kandidaten opgeleverd die wij anders niet hadden gevonden. Het proces heeft met behulp van Eqib minder tijd/energie gekost dan wanneer wij onze reguliere werkwijze hadden gevolgd.
Albert Gieling
Clustercommandant Brandweer Midden-Twente / Brandweer Twente

Kandidaten over Eqib:

Ik heb bewust voor Sabine gekozen omdat ze verbonden is in Eqib en het vertrouwen dat ik in jullie firma heb. Ik heb het traject als nuttig ervaren en het heeft mij in ieder geval geholpen om een loopbaan beslissing te nemen. Het gevoel wat je als potentiële kandidaat hebt, is in mijn ervaring een stuk beter dan bij andere recruitment bureaus. De gesprekken met Sabine waren zeer constructief en hebben een goede aanzet gegeven om wat anders tegen de dingen aan te kijken. Ik wilde bewust individuele gesprekken, omdat dat naar mijn mening de beste investering is. Sabine leeft zich snel in, in de persoonlijke situatie en wat je wilt bereiken in beroep en daar buiten. We hebben wat simpele opgaven gedaan en daar uitgebreid over gesproken, wat helpt bij het vormen van het zelfbeeld en Sabine heeft de tests en assessments die ik door de jaren door heb gedaan gebruikt om de gesprekken te voeren. Dit was effectief en heeft onnodige kosten bespaard.
Ronald
Loopbaanontwikkeltraject
EQIB heeft mij als assessment, selectie en recruitment organisatie in alle opzichten positief verrast tijdens het vinden van een nieuwe baan. Ik heb de EQIB organisatie ervaren als ver uit de meest gedreven organisatie als het gaat om passend werk te vinden, een unique selling point!! Ik kan een ieder die op zoek is naar werk en die een professionele benadering wil, aanraden een gesprek aan te vragen bij EQIB.
Mark Kousman
Manager Projects & Innovations / Eaton Industries Netherlands B.V.
Ik heb de coaching bij Eqib als zeer prettig ervaren. De coaching gesprekken verliepen professioneel, maar wel persoonlijk. Er is veel nadruk op mijn eigen input gelegd, waardoor ik aan mijn leidinggevende (en tevens ook persoonlijke) kanten heb kunnen werken. Wat de coaching mij opgeleverd heeft (in vergelijking met daarvoor): - Discussies vermijden waarbij gelijk halen geen positief resultaat levert aan de verstandhouding van mij en de gesprekspartner of aan het resultaat van de opdracht - Persoonlijk leidinggeven (manier van leidinggeven aanpassen aan de werknemer) - Afdwalen van gesprekken tegengaan - Tijd nemen voor ontwikkeling
Ruben
Teamleader

Laat je inspireren & lees onze blogs: