Vacatures

Klik hier voor het overzicht van al onze vacatures

Bekijk alle vacatures bij Eqib

Wij werven voor:

Klanten over Eqib:

Monique is een uitstekende coach. Vanaf de intake wist ze zaken al helder te stellen. Waar een coachingsvraag en het einddoel nogal eens onduidelijk kan zijn in een traject, wist Monique dit helder te formuleren. Wat direct al leidde tot nieuwe inzichten. In een beperkt aantal sessies wist ze iedere keer de juiste vragen te stellen en te analyseren. Zo kreeg ik telkens nieuwe inzichten die me geholpen hebben mijn vraag te beantwoorden, mijn dagelijks werk beter te kunnen doen en mijn loopbaan beter uit te kunnen stippelen. Bedankt Monique!
Erik Snieders | Coachingstraject door Monique Knoef
Production Manager / Eaton Industries Netherlands B.V.
Het traject geven wij 5 sterren, het heeft de medewerker inzicht in zichzelf gegeven en vooral inzicht in het feit dat je anderen niet kunt veranderen, maar dat je zelf moet veranderen om andere reacties van je collega’s te krijgen. Het traject was kort maar intensief. Voor herhaling vatbaar.
Coachingstraject
HR Manager / Een organisatie actief in een technisch hoogwaardige omgeving in Twente
Kwalitatief goede kandidaten voorgeselecteerd met een goede beschrijving. Het heeft kandidaten opgeleverd die wij anders niet hadden gevonden. Het proces heeft met behulp van Eqib minder tijd/energie gekost dan wanneer wij onze reguliere werkwijze hadden gevolgd.
Albert Gieling
Clustercommandant Brandweer Midden-Twente / Brandweer Twente

Kandidaten over Eqib:

EQIB heeft mij als assessment, selectie en recruitment organisatie in alle opzichten positief verrast tijdens het vinden van een nieuwe baan. Ik heb de EQIB organisatie ervaren als ver uit de meest gedreven organisatie als het gaat om passend werk te vinden, een unique selling point!! Ik kan een ieder die op zoek is naar werk en die een professionele benadering wil, aanraden een gesprek aan te vragen bij EQIB.
Mark Kousman
Manager Projects & Innovations / Eaton Industries Netherlands B.V.
Mijn ervaring met EQIB is zeer positief. Jij/jullie hebben echt naar mijn persoonlijke kwaliteiten gekeken en dit gaf mij echt een goed gevoel. Veel detacheringsbureaus/uitzendbureaus kijken niet verder en hierdoor lijk je soms meer een nummer dan een persoon met werkervaringen en kwaliteiten. Hiervoor wil ik jullie echt bedanken. Daarnaast heb ik een mooie functie gekregen bij een goede werkgever. Mede dankzij jullie inzet mocht ik op gesprek komen.
Romy
Customer Service Representative / Surfright B.V.
Eqib match mensen. Het koppelen van kandidaten en bedrijven gebeurt met enthousiasme, echte interesse en Twentse nuchterheid.
Ira Hesp
Communicatie Adviseur / Veiligheidsregio Twente

Laat je inspireren & lees onze blogs: