Vacatures

Klik hier voor het overzicht van al onze vacatures

Bekijk alle vacatures bij Eqib

Wij werven voor:

Klanten over Eqib:

Kwalitatief goede kandidaten voorgeselecteerd met een goede beschrijving. Het heeft kandidaten opgeleverd die wij anders niet hadden gevonden. Het proces heeft met behulp van Eqib minder tijd/energie gekost dan wanneer wij onze reguliere werkwijze hadden gevolgd.
Albert Gieling
Clustercommandant Brandweer Midden-Twente / Brandweer Twente
Monique is een uitstekende coach. Vanaf de intake wist ze zaken al helder te stellen. Waar een coachingsvraag en het einddoel nogal eens onduidelijk kan zijn in een traject, wist Monique dit helder te formuleren. Wat direct al leidde tot nieuwe inzichten. In een beperkt aantal sessies wist ze iedere keer de juiste vragen te stellen en te analyseren. Zo kreeg ik telkens nieuwe inzichten die me geholpen hebben mijn vraag te beantwoorden, mijn dagelijks werk beter te kunnen doen en mijn loopbaan beter uit te kunnen stippelen. Bedankt Monique!
Erik Snieders | Coachingstraject door Monique Knoef
Production Manager / Eaton Industries Netherlands B.V.
Doortastend, vasthoudend, meedenkend en uiteindelijk succesvol. Reden om voor Eqib te kiezen is dat jullie altijd door blijven gaan en mee blijven denken met de klant zonder te laten blijken dat jullie ook wel eens balen over de gang van zaken. Hoe moeilijk een traject ook is jullie komen altijd weer met een oplossing.
Monique Extercatte
Eigenaar / Deltex

Kandidaten over Eqib:

Mijn ervaring met EQIB is zeer positief. Jij/jullie hebben echt naar mijn persoonlijke kwaliteiten gekeken en dit gaf mij echt een goed gevoel. Veel detacheringsbureaus/uitzendbureaus kijken niet verder en hierdoor lijk je soms meer een nummer dan een persoon met werkervaringen en kwaliteiten. Hiervoor wil ik jullie echt bedanken. Daarnaast heb ik een mooie functie gekregen bij een goede werkgever. Mede dankzij jullie inzet mocht ik op gesprek komen.
Romy
Customer Service Representative / Surfright B.V.
Ik ben erg te spreken over de dienstverlening van Eqib! Ik kende Eqib al langer omdat ik vanuit mijn rol als (freelance) HR manager bij verschillende bedrijven regelmatig contact met jullie had over allerhande vacatures. Ik had al eens gehoord dat jullie ook bemiddelen voor interim-opdrachten en toen een paar van mijn opdrachten op zijn einde liepen ben ik met Ellen in gesprek gegaan om te kijken of er via Eqib ook mogelijkheden voor mij waren. Dit gesprek liep zeer plezierig en professioneel en ik denk dat jullie een goed beeld kregen van wie ik ben, wat ik zoek en wat ik toe kan voegen. Binnen een week werd me een opdracht voorgesteld bij Foseco waar de HR manager vervanging zocht in verband met zwangerschapsverlof. Echt een schot in de roos en een opdracht die heel goed bij me past. Ook de verdere administratieve en financiële afhandeling verliep en verloopt prima.
Karin Duimel
Interim HR Manager / Foseco
Er wordt niet alleen naar je CV gekeken, maar ook naar jou als persoon. Ook de betrokkenheid en begeleiding rondom mijn sollicitatie heb ik enorm kunnen waarderen. Voor vragen of andere zaken was Eqib altijd bereikbaar en zo niet werd ik altijd snel teruggebeld. Eqib is een enorme aanrader. Ik heb zelf meer dan 25 sollicitaties verstuurd en ik werd niet uitgenodigd. Bij Eqib ben ik bij twee bedrijven voorgesteld en bij de tweede was het al raak!
Steven
Commercieel Trainee / Heisterkamp Transportation Solutions

Laat je inspireren & lees onze blogs: