Wij werven voor:

Klanten over Eqib:

Tevreden over de diensten!
Ankie Droppers
Personeelsfunctionaris / Veld Koeltechniek BV
Het traject geven wij 5 sterren, het heeft de medewerker inzicht in zichzelf gegeven en vooral inzicht in het feit dat je anderen niet kunt veranderen, maar dat je zelf moet veranderen om andere reacties van je collega’s te krijgen. Het traject was kort maar intensief. Voor herhaling vatbaar.
Coachingstraject
HR Manager / Een organisatie actief in een technisch hoogwaardige omgeving in Twente
Kwalitatief goede kandidaten voorgeselecteerd met een goede beschrijving. Het heeft kandidaten opgeleverd die wij anders niet hadden gevonden. Het proces heeft met behulp van Eqib minder tijd/energie gekost dan wanneer wij onze reguliere werkwijze hadden gevolgd.
Albert Gieling
Clustercommandant Brandweer Midden-Twente / Brandweer Twente

Kandidaten over Eqib:

Ik heb bewust voor Sabine gekozen omdat ze verbonden is in Eqib en het vertrouwen dat ik in jullie firma heb.Ik heb het traject als nuttig ervaren en het heeft mij in ieder geval geholpen om een loopbaan beslissing te nemen. Het gevoel wat je als potentiële kandidaat hebt, is in mijn ervaring een stuk beter dan bij andere recruitment bureaus.De gesprekken met Sabine waren zeer constructief en hebben een goede aanzet gegeven om wat anders tegen de dingen aan te kijken. Ik wilde bewust individuele gesprekken, omdat dat naar mijn mening de beste investering is. Sabine leeft zich snel in, in de persoonlijke situatie en wat je wilt bereiken in beroep en daar buiten. We hebben wat simpele opgaven gedaan en daar uitgebreid over gesproken, wat helpt bij het vormen van het zelfbeeld en Sabine heeft de tests en assessments die ik door de jaren door heb gedaan gebruikt om de gesprekken te voeren. Dit was effectief en heeft onnodige kosten bespaard.
Ronald
Loopbaanontwikkeltraject
Er wordt niet alleen naar je CV gekeken, maar ook naar jou als persoon. Ook de betrokkenheid en begeleiding rondom mijn sollicitatie heb ik enorm kunnen waarderen. Voor vragen of andere zaken was Eqib altijd bereikbaar en zo niet werd ik altijd snel teruggebeld. Eqib is een enorme aanrader. Ik heb zelf meer dan 25 sollicitaties verstuurd en ik werd niet uitgenodigd. Bij Eqib ben ik bij twee bedrijven voorgesteld en bij de tweede was het al raak!
Steven
Commercieel Trainee / Heisterkamp Transportation Solutions
Over het contact met en werkwijze van Eqib ben ik zeer positief. Sinds ik bekend ben bij Eqib (kennismakingsgesprek), ontvang ik interessante vacatures bij bedrijven die bij mij passen. Ik ben altijd goed geïnformeerd over de stand van zaken omtrent mijn sollicitatie. Voor ieder sollicitatiegesprek ontving ik tijdig de benodigde informatie om goed voorbereid het gesprek in te kunnen gaan.Eqib dacht met mij mee en toonde zich zeer betrokken. Altijd geïnteresseerd in mijn terugkoppeling.
Gea
Medewerker Verkoop Binnendienst / RPC Bebo

Laat je inspireren & lees onze blogs: