Wij werven voor:

Klanten over Eqib:

Het traject geven wij 5 sterren, het heeft de medewerker inzicht in zichzelf gegeven en vooral inzicht in het feit dat je anderen niet kunt veranderen, maar dat je zelf moet veranderen om andere reacties van je collega’s te krijgen. Het traject was kort maar intensief. Voor herhaling vatbaar.
Coachingstraject
HR Manager / Een organisatie actief in een technisch hoogwaardige omgeving in Twente
Het is prettig samen te werken met Eqib. Eqib kent korte lijnen en kijkt goed naar welk type mens in de organisatie past.
Anneke Snijders
Operation Manager / Silk-ka
Wij hebben vanuit 12Build het traject met Eqib als goed en prettig ervaren. Er wordt goed aangevoeld wat de wensen van de klant zijn en ze staan altijd voor de klant klaar. Het niveau van de kandidaten is goed en dat is toch nagenoeg het belangrijkste. Voor nieuwe vacatures zullen wij ons zeker melden bij Eqib.
H. Elshof
Salesmanager / 12Build

Kandidaten over Eqib:

Er wordt niet alleen naar je CV gekeken, maar ook naar jou als persoon. Ook de betrokkenheid en begeleiding rondom mijn sollicitatie heb ik enorm kunnen waarderen. Voor vragen of andere zaken was Eqib altijd bereikbaar en zo niet werd ik altijd snel teruggebeld. Eqib is een enorme aanrader. Ik heb zelf meer dan 25 sollicitaties verstuurd en ik werd niet uitgenodigd. Bij Eqib ben ik bij twee bedrijven voorgesteld en bij de tweede was het al raak!
Steven
Commercieel Trainee / Heisterkamp Transportation Solutions
EQIB heeft mij als assessment, selectie en recruitment organisatie in alle opzichten positief verrast tijdens het vinden van een nieuwe baan. Ik heb de EQIB organisatie ervaren als ver uit de meest gedreven organisatie als het gaat om passend werk te vinden, een unique selling point!! Ik kan een ieder die op zoek is naar werk en die een professionele benadering wil, aanraden een gesprek aan te vragen bij EQIB.
Mark Kousman
Manager Projects & Innovations / Eaton Industries Netherlands B.V.
Eqib match mensen. Het koppelen van kandidaten en bedrijven gebeurt met enthousiasme, echte interesse en Twentse nuchterheid.
Ira Hesp
Communicatie Adviseur / Veiligheidsregio Twente

Laat je inspireren & lees onze blogs: