Wij werven voor:

Klanten over Eqib:

Ik ervaar de samenwerking met EQIB als zeer positief. Een no nonsens aanpak, korte lijnen en professioneel. Enthousiast team wat de gunfactor vergroot. Groot netwerk, met name regionaal. Een prettige sparringpartner voor P&O.Door intensieve samenwerking met andere disciplines kan EQIB een bedrijf totaal "ontzorgen".
Esther van Ampting
Personeelsfunctionaris / Reginox
De trajecten die wij met Eqib hebben doorlopen zijn erg prettig geweest (en nu nog…) en dat om de volgende redenen:- Jullie reageren snel en dus goed bereikbaar - Hebben veel ervaring en een enorm netwerk - Denken niet standaard volgens de gebaande paden (volgens mij, zegt mijn gevoel), maar zijn ook bereid om eens een andere weg in te slaan om resultaten te bereiken - Jullie vragen goed door om de vacature goed uit te kunnen zetten, maar dit roept ook weer vragen op waar wij wellicht nog niet heel goed over hebben nagedachtTot nu toe zijn de ervaringen met het Development Center van Eqib ook goed. Met name de ervaringen met Sabine. Ook Frank doet het goed: Hij geeft de cursus goed gepast op het niveau van de dames. Zowel intellectueel als gevoel. Ook de dames zijn hierover zeer tevreden.
Lot Heij
‎Consultant Management Development & Organisatieontwikkeling | Coördinator HRM / Brandweer Twente
De samenwerking met EQIB hebben wij als zeer prettig ervaren. Er wordt een duidelijk profiel opgesteld door eerst in gesprek te gaan. Tijdens dit gesprek heeft EQIB ons aangegeven ervoor te zorgen dat wij binnen een maand een nieuwe ICT Manager zouden hebben. Dit is dan ook gebeurd.EQIB luistert goed naar de vraag van de klant. Dit blijkt dan ook uit de kwaliteit van de kandidaten die wij ontvangen hebben. Uit ervaring weet ik dat dit wel eens anders kan gaan (salarisindicatie wat niet bekend is bij kandidaten, toch nog een langer opzegtermijn e.d.). Daarnaast is de samenwerking met EQIB fijn. Vaak contact en duidelijke communicatie. Nogmaals dank voor het invullen van onze ICT Manager in slechts enkele weken.
Lieke Smit
Recruiter / Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Kandidaten over Eqib:

Over het contact met en werkwijze van Eqib ben ik zeer positief. Sinds ik bekend ben bij Eqib (kennismakingsgesprek), ontvang ik interessante vacatures bij bedrijven die bij mij passen. Ik ben altijd goed geïnformeerd over de stand van zaken omtrent mijn sollicitatie. Voor ieder sollicitatiegesprek ontving ik tijdig de benodigde informatie om goed voorbereid het gesprek in te kunnen gaan.Eqib dacht met mij mee en toonde zich zeer betrokken. Altijd geïnteresseerd in mijn terugkoppeling.
Gea
Medewerker Verkoop Binnendienst / RPC Bebo
Eqib match mensen. Het koppelen van kandidaten en bedrijven gebeurt met enthousiasme, echte interesse en Twentse nuchterheid.
Ira Hesp
Communicatie Adviseur / Veiligheidsregio Twente
EQIB heeft mij als assessment, selectie en recruitment organisatie in alle opzichten positief verrast tijdens het vinden van een nieuwe baan. Ik heb de EQIB organisatie ervaren als ver uit de meest gedreven organisatie als het gaat om passend werk te vinden, een unique selling point!! Ik kan een ieder die op zoek is naar werk en die een professionele benadering wil, aanraden een gesprek aan te vragen bij EQIB.
Mark Kousman
Manager Projects & Innovations / Eaton Industries Netherlands B.V.

Laat je inspireren & lees onze blogs: