Vacatures

Klik hier voor het overzicht van al onze vacatures

Bekijk alle vacatures bij Eqib

Wij werven voor:

Klanten over Eqib:

Het is prettig samen te werken met Eqib. Eqib kent korte lijnen en kijkt goed naar welk type mens in de organisatie past.
Anneke Snijders
Operation Manager / Silk-ka
De trajecten die wij met Eqib hebben doorlopen zijn erg prettig geweest (en nu nog…) en dat om de volgende redenen: - Jullie reageren snel en dus goed bereikbaar - Hebben veel ervaring en een enorm netwerk - Denken niet standaard volgens de gebaande paden (volgens mij, zegt mijn gevoel), maar zijn ook bereid om eens een andere weg in te slaan om resultaten te bereiken - Jullie vragen goed door om de vacature goed uit te kunnen zetten, maar dit roept ook weer vragen op waar wij wellicht nog niet heel goed over hebben nagedacht Tot nu toe zijn de ervaringen met het Development Center van Eqib ook goed. Met name de ervaringen met Sabine. Ook Frank doet het goed: Hij geeft de cursus goed gepast op het niveau van de dames. Zowel intellectueel als gevoel. Ook de dames zijn hierover zeer tevreden.
Lot Heij
‎Consultant Management Development & Organisatieontwikkeling | Coördinator HRM / Brandweer Twente
Het traject geven wij 5 sterren, het heeft de medewerker inzicht in zichzelf gegeven en vooral inzicht in het feit dat je anderen niet kunt veranderen, maar dat je zelf moet veranderen om andere reacties van je collega’s te krijgen. Het traject was kort maar intensief. Voor herhaling vatbaar.
Coachingstraject
HR Manager / Een organisatie actief in een technisch hoogwaardige omgeving in Twente

Kandidaten over Eqib:

Er wordt niet alleen naar je CV gekeken, maar ook naar jou als persoon. Ook de betrokkenheid en begeleiding rondom mijn sollicitatie heb ik enorm kunnen waarderen. Voor vragen of andere zaken was Eqib altijd bereikbaar en zo niet werd ik altijd snel teruggebeld. Eqib is een enorme aanrader. Ik heb zelf meer dan 25 sollicitaties verstuurd en ik werd niet uitgenodigd. Bij Eqib ben ik bij twee bedrijven voorgesteld en bij de tweede was het al raak!
Steven
Commercieel Trainee / Heisterkamp Transportation Solutions
Over het contact met en werkwijze van Eqib ben ik zeer positief. Sinds ik bekend ben bij Eqib (kennismakingsgesprek), ontvang ik interessante vacatures bij bedrijven die bij mij passen. Ik ben altijd goed geïnformeerd over de stand van zaken omtrent mijn sollicitatie. Voor ieder sollicitatiegesprek ontving ik tijdig de benodigde informatie om goed voorbereid het gesprek in te kunnen gaan. Eqib dacht met mij mee en toonde zich zeer betrokken. Altijd geïnteresseerd in mijn terugkoppeling.
Gea
Medewerker Verkoop Binnendienst / RPC Bebo
Ik heb bewust voor Sabine gekozen omdat ze verbonden is in Eqib en het vertrouwen dat ik in jullie firma heb. Ik heb het traject als nuttig ervaren en het heeft mij in ieder geval geholpen om een loopbaan beslissing te nemen. Het gevoel wat je als potentiële kandidaat hebt, is in mijn ervaring een stuk beter dan bij andere recruitment bureaus. De gesprekken met Sabine waren zeer constructief en hebben een goede aanzet gegeven om wat anders tegen de dingen aan te kijken. Ik wilde bewust individuele gesprekken, omdat dat naar mijn mening de beste investering is. Sabine leeft zich snel in, in de persoonlijke situatie en wat je wilt bereiken in beroep en daar buiten. We hebben wat simpele opgaven gedaan en daar uitgebreid over gesproken, wat helpt bij het vormen van het zelfbeeld en Sabine heeft de tests en assessments die ik door de jaren door heb gedaan gebruikt om de gesprekken te voeren. Dit was effectief en heeft onnodige kosten bespaard.
Ronald
Loopbaanontwikkeltraject

Laat je inspireren & lees onze blogs: