HR Consultancy

Doelgerichte HR Ondersteuning die jouw organisatie naar de toekomst helpt. 

HR Consultancy is de schakel tussen mens en organisatie. De medewerkers bepalen immers het succes van de organisatie, ook bij verandering & ontwikkeling. Wij helpen met HR Advies, Interim Consultancy en Proces begeleiding. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan belangrijke thema’s als onboarding, Personeelsplanning, Employer Branding, Management Consulting en het behoud van personeel. 

Onderdelen van HR Consultancy

Assessments


Weet op welke talenten jij kan bouwen als werkgever! Krijg met de verschillende ontwikkel- en selectie assessments inzicht in talenten, drijfveren en...

Talent Management


Organisaties die Talent Management, Development en Ontwikkeling inzetten op het activeren en stimuleren van het talent van medewerkers blijken veel succesvoller.

Training & Coaching


Elke persoon heeft potentie. Deze wil je ontdekken, ontwikkelen en inzetten. Dit doen wij o.a. door het inzetten van training en coaching...

Meer dan 200 opdrachtgevers geloven in onze verbindende factor

Neem contact met ons op,
wij denken graag met je mee

Heldere adviezen, wat maakt dat we als organisatie de juiste keuzes kunnen maken.

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze HR Consultancy oplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en email adres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact