Assessments

Weet op welke talenten jij kan bouwen als werkgever! Krijg met de verschillende ontwikkel- en selectie assessments inzicht in talenten, drijfveren en persoonlijke capaciteiten.

Trots op onze opdrachtgevers

Neem onderbouwde HR beslissingen op basis van inzicht in je medewerkers.

Mensen presteren het best wanneer ze hun talenten volledig kunnen inzetten en ze energie krijgen van het werk wat ze doen! Op basis van inzicht in jouw medewerkers kun je het beste uit jouw medewerkers halen en de juiste medewerkers op de juiste plek zetten binnen jouw organisatie. Assessments geven jou inzicht in de talenten van jouw (potentiële) medewerkers.

Samenwerking Buro Schuite

Op het gebied van Assessments werken wij samen met Buro Schuite. Buro Schuite helpt al 20 jaar organisaties en werknemers om inzicht te krijgen in de drijfveren, talenten scherp te krijgen en op een passende manier groei te stimuleren. Door deze samenwerking versterken en vullen we elkaar aan en kunnen we organisaties volledig, professioneel, onafhankelijk & objectief ontzorgen. Bekijk voor meer informatie over Buro Schuite ook hun website. 

Heb jij een vraag over assessments?

Michiel vertelt je er graag meer over!

Wanneer zet je assessments in?

Ontwikkelassessments

Inzicht in het ontwikkelpotentieel van medewerkers.
Vergroot de bewustwording van de medewerker ten aanzien van zijn/haar drijfveren, talenten en ontwikkelpotentieel door middel van een ontwikkelassessment. Een sterke basis van waaruit een medewerker aan de slag kan met zijn/haar eigen ontwikkeling en de organisatie hier optimaal in kan faciliteren. Op deze manier ben jij in staat het beste uit je medewerkers naar boven te halen. Dé basis voor de ontwikkeling van medewerkers en de organisatie als geheel.

Selectie assessments

Inzicht in capaciteit/talent van nieuwe medewerkers.
Om als organisatie voorop te blijven lopen in de markt, ben je altijd op zoek naar het juiste talent voor jouw organisatie. Daarbij wil je zekerheid over de match tussen het functieprofiel en de kandidaat. Een geschiktheidsassessment biedt daarin onafhankelijk en objectief advies doordat je inzicht krijgt in de drijfveren, talenten en het ontwikkelpotentieel van kandidaten. Zo kun jij erop vertrouwen dat je nieuwe medewerker past in de functie en je organisatie en verlaag je de kans op een mishire.

De stappen naar de juiste inzet van assessments

1. kennismakingsgesprek

2. Samenstellen assessment

3. Afnemen Assessment

4. Rapportage en advies

recruitment-review

Voor iedere situatie een oplossing

Ben je op zoek naar een nieuwe collega en heb je een sollicitatieprocedure opgestart? Vind je het lastig om in te schatten of díe persoon van waarde zal zijn voor jóuw bedrijf? Dan biedt een assessment jouw onafhankelijk en objectief advies over drijfveren, talenten en ontwikkelpotentieel
Heb jij een medewerker die de ambitie heeft uitgesproken om door te willen groeien of waarvan je ziet dat er meer in zit dan dat er nu uitkomt? Op het moment dat medewerkers hun talenten in kunnen zetten, zijn ze gemotiveerder en productiever. Maar voordat je in kan zetten op hun talenten moet je inzicht krijgen in die talenten.
In welke fase jouw team zich ook bevindt, haal het beste uit jouw team. Maak van jouw team een topteam en behaal betere resultaten. Start met het verkrijgen van inzicht in de talenten in je team door gebruik te maken van een assessment.
Als organisatie heb je behoefte aan sterk leiderschap. Leiders die vorm en sturing geven aan de organisatie van de toekomst. Een assessment gericht op management ontwikkeling in een snelle manier op de potentie van management en leidinggevenden te onderzoeken.
Functioneren van medewerkers gaat enerzijds over hun eigen talenten en mogelijke valkuilen en anderzijds over hetgeen wat in de functie wordt verwacht van de medewerker. Welke eisen worden aan een functie gesteld en welke competenties worden er gevraagd? Hoe matcht dit en op welke wijze kan deze match vergroot worden? Bijvoorbeeld door het ontwikkelen van een aantal competenties.
Voordat je een trainingstraject of coaching traject ingaat is het goed om inzicht in jezelf te krijgen. Waar sta je nu en waar kan je nog naar toe groeien? Kortom, concrete handvatten om mee aan de slag te gaan in een training of coaching.
Medewerkers presteren het beste wanneer ze gebruik maken van hun talenten en mogelijkheden op elk moment van hun carrière en levensfase. Om een leven lang inzetbaar te zijn en te blijven is het van belang dat je doet wat in het verlengde ligt van je talenten en dat je helder hebt waar jij naar toe wilt en waar je waarde wil en kan vergroten voor de lange termijn.
Zit een medewerker niet meer op zijn/haar plek op een functie, binnen het team of bij de huidige werkgever? Dan kan Newplacement de uitkomst bieden. Dit start met het verkrijgen van meer zelfinzicht.

Zet (nieuwe) medewerkers optimaal in door de inzet van een assessment!

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze Assessments. Vul hieronder je naam, bedrijf en email adres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact