Coaching

Krijg inzicht in jezelf, ontwikkel jouw leiderschap skills en daag je zelf uit!

Soms zijn er situaties waarin medewerkers of teams onvoldoende gebruik maken van hun potentieel, niet op hun plek zitten of vastlopen in het werk. Ook kan het zijn dat medewerkers zich verder willen ontplooien. Coachen van medewerkers is dan een snel en gericht middel om personeel en teams te ondersteunen. Coachingstraining van Eqib vindt altijd plaats in de context van het werk en geeft inzicht en antwoorden op loopbaanvragen in de brede zin van het woord, voor individuen en teams.

 

Resultaat van coaching

  • Voorkeurspositie op de arbeidsmarkt voor het werken bij jouw organisatie
  • Sneller, goedkoper en effectiever vacatures invullen
  • Gemotiveerde en betrokken medewerkers omdat ze weten waar ze het voor doen
  • Lager verloop onder de huidige medewerkers

The Human factor bij coachen van medewerkers

Bij Eqib geloven we in de human factor. Ook in onze coachingstraining staat die aanpak voorop. We zien de mens als geheel: wie je bent en wat je meeneemt aan ervaringen uit het verleden maken wie je nu bent.

Maar we zijn ook toekomstgericht en nemen jouw wensen en verlangens voor de (nabije) toekomst mee in onze coaching. Het (weer) kunnen nemen van eigen regie en het versterken van medewerkers en teams staat daarbij voorop.

Vanzelfsprekend werken onze coaches op een gelijkwaardige manier met de coachees en teams. Wij hebben niet de wijsheid in pacht, maar helpen talenten en drijfveren te ontdekken en verder te ontwikkelen. Daarbij wordt wat in de coaching wordt behandeld, altijd vertrouwelijk behandeld.

CM209483-Edit

Proces toelichting

Een coachingstraject starten we bij voorkeur met een persoonlijkheids- of teamanalyse. Deze geeft direct inzicht in talenten, ontwikkelpotentieel en mogelijke valkuilen van een persoon of team. En vormt hierdoor een goed startpunt van een traject.

Een coachingsgesprek duurt gemiddeld 1,5 uur en vindt bij voorkeur niet op de werklocatie van de medewerker of het team plaats, om ook écht even afstand te nemen van de werksituatie en tijd en aandacht te hebben voor de eigen vragen. Waar mogelijk en/of nodig heeft de organisatie of leidinggevende een rol in de coaching, bijvoorbeeld bij de intake en de evaluatie achteraf. Hierover worden altijd heldere afspraken gemaakt met zowel de organisatie als de coachee.

Praktische informatie over het traject & Subsidie mogelijkheden

Bij coachingstrajecten zetten wij in op kort & krachtig! Tenzij langduriger begeleiding vanwege de complexiteit van de vraag noodzakelijk is. Onze ervaring is dat een aantal gesprekken met één van onze zeer ervaren coaches leiden tot zichtbaar en voelbaar resultaat, zodat het individu of team zelf verder kan.

 

Onze coaches

Nanda Geurts
Als Coach begeleid ik mensen in zelfbewustwording, ontwikkeling en groei. Met zelfinzicht kan je bewuster keuzes maken, wat bijdraagt aan meer geluk, energie en balans in werk en privé! Ik werk vanuit oprechte interesse in de mens en heb een praktische en doelgerichte aanpak. Mijn werkwijze is eerlijk, enthousiast, energiek, verbindend en resultaatgericht.

Persoonlijke-en Talentontwikkeling | Loopbaancoaching| Newplacement | Teamcoaching
Anoek Meuleman
Ik coach mensen en teams met ontwikkelvraagstukken zodat ze weer met vertrouwen en energie richting kunnen geven aan hun persoonlijke loopbaan dan wel groeien als team. Inspirerend, empathisch en doelgericht. Altijd nieuwsgierig naar wat mensen beweegt.

Persoonlijke ontwikkeling | Outplacement | Teamcoaching | Loopbaancoaching
Previous slide
Next slide
Nanda Geurts
Als Coach begeleid ik mensen in zelfbewustwording, ontwikkeling en groei. Ik werk vanuit oprechte interesse in de mens en heb een praktische en doelgerichte aanpak.

Persoonlijke-en Talentontwikkeling | Loopbaancoaching| Outplacement | Teamcoaching
Anoek Meuleman
Ik coach mensen en teams met ontwikkelvraagstukken zodat ze weer met vertrouwen en energie richting kunnen geven aan hun persoonlijke loopbaan dan wel groeien als team. Inspirerend, empathisch en doelgericht. Altijd nieuwsgierig naar wat mensen beweegt.

Persoonlijke ontwikkeling | Outplacement | Teamcoaching | Loopbaancoaching
Previous slide
Next slide

Neem contact met ons op,
wij denken graag met je mee

Prettig in afstemming en communicatie.
Snel en kwaliteit naar wens.

Meer dan 200 opdrachtgevers geloven in onze verbindende factor

Gerelateerde artikelen

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze Coachingsoplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en email adres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact