Outplacement

Reorganisatie of een mismatch? Ga van Outplacement naar Newplacement!

Bevind jij je als werkgever op dit moment in een reorganisatie of functioneert je werknemer niet in zijn/haar huidige positie? Zit jij niet meer op je plek bij je huidige werkgever of in je huidige baan? En ben je op zoek naar oplossingen? Dan kunnen wij je ondersteunen met Outplacement, uiteraard gaan wij hierbij discreet te werk.

Outplacement? Newplacement!

Wij benaderen Outplacement liever positief, niet de focus op afscheid nemen maar juist op de kans om vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet te treden! 

Wij begeleiden deze trajecten net iets anders dan anders. Wij werken samen met de werknemer en werkgever aan de kern(-vraag), gericht op de toekomst. Middels het traject brengen wij kernkwaliteiten, drijfveren en ambities in kaart. Door samen gesprekken te voeren en zelf aan de slag te gaan met de door ons gegeven praktische opdrachten, staan wij garant voor een effectieve en efficiënte terugkeer richting de arbeidsmarkt. Daarbij is de link naar onze Recruitment diensten snel gelegd.

Waaruit kan Outplacement bestaan?

Om jou zo goed mogelijk te helpen kunnen wij verschillende tools inzetten. Elk traject is maatwerk dus we kijken naar de beste tools specifiek voor jou.

Veelgestelde vragen

Bevind jij je als werkgever op dit moment in een reorganisatie of functioneert je werknemer niet in zijn/haar huidige positie? Zit jij niet meer op je plek bij je huidige werkgever of in je huidige baan? En ben je op zoek naar oplossingen? Dan kunnen wij je ondersteunen met outplacement.
  • Wij geloven in een positieve benadering gericht op de toekomst
  • Stimuleren van de eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap in het vinden van een nieuwe passende baan
  • Direct in verbinding met onze Recruitment diensten en ons grote netwerk
  • Professionaliteit, kwaliteit en resultaatgerichtheid staan voorop
  • Alle Outplacement trajecten worden afgestemd op de behoeften van de medewerker(s) en de organisatie, waardoor geen traject hetzelfde is
Newplacement is onze positieve benadering van Outplacement! Jouw medewerker(s) vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet laten treden en hen in staat stellen om de passende baan te vinden.

Neem contact met ons op,
wij denken graag met je mee

Meer dan 200 opdrachtgevers in Noordoost-Nederland geloven in onze verbindende factor. 

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze Outplacement & Newplacement oplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en email adres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact