Talent Management

Organisaties die Talent Management, Development en Ontwikkeling inzetten op het activeren en stimuleren van het talent van medewerkers blijken veel succesvoller.

Wat is Talent Management

Als organisatie streef je naar gemotiveerde, gelukkige en productieve medewerkers. Organisaties die inzetten op het activeren en stimuleren van talent bij medewerkers, blijken veel succesvoller. Talentmanagement en talentontwikkeling is daarom goed voor medewerker én organisatie!

Om dit vorm te geven kan je investeren in je mensen door ze te faciliteren in hun ontwikkeling door middel van ontwikkelprogramma’s. Wij helpen je graag bij het vormgeven van deze programma’s en staan klaar om je advies te geven.

Resultaat van succesvol Talentmanagement

Gelukkige en tevreden medewerkers die uitgedaagd worden om hun eigen talenten te blijven ontwikkelen. Medewerkers zijn het hart van elke organisatie. De groei en ontwikkeling van de organisatie staat en valt dan ook bij je medewerkers en het behoud van deze medewerkers. Dus zorg jij voor gelukkige medewerkers? Dan zorgen zij voor groei en ontwikkeling van jouw organisatie!

  • Jij weet welke talenten je organisatie nodig heeft en of deze al aanwezig zijn in je organisatie of dat er geworven moet worden
  • Stuur gerichter aan op groei en ontwikkeling van medewerkers en daarmee je organisatie
  • Groei en ontwikkeling sluiten aan bij de ambities van de organisatie

Waarom zou je voor Talent Management bij Eqib kiezen?

  • The Human Factor: Wij kijken samen met jou naar de beste manier om jouw medewerkers te faciliteren in hun ontwikkeling. Geen bedrijf en mens is het zelfde, dus ook geen talentmanagementtraject is hetzelfde!

  •  Wij zijn nuchter en pragmatisch in onze aanpak. Kijken naar wat jou echt verder gaat helpen in de groei en ontwikkeling van jouw organisatie & mensen.

  • Zet in op groei en ontwikkeling van jouw organisatie!

De stappen binnen Talent Management

1. Inzicht in ontwikkelbehoefte

Waar willen de medewerkers zich in ontwikkelen? En waar heeft de organisatie behoefte aan om als organisatie in te ontwikkelen?

2. Inzicht in talent

Wat zijn de talenten die al aanwezig zijn in de organisatie, waar ligt de ambitie om in te ontwikkelen en wat is het ontwikkelpotentieel van zowel de medewerkers als de organisatie?

3. Maatwerk

Met het inzicht in de organisatie & de medewerkers stellen we een maatwerk programma op voor de organisatie en de medewerkers.

Ga voor Talent Management met Eqib!

Heldere adviezen, wat maakt dat we als organisatie de juiste keuzes kunnen maken.

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze Talent management oplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en email adres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact