Vitaliteit | Duurzame Inzetbaarheid

Investeren in vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van werknemers loont! Gelukkige werknemers staan garant voor een succesvolle organisatie.

Wanneer zet je vitaliteit & duurzame inzetbaarheid van medewerkers in?

Als organisatie ben je continu in beweging. Wil jij als organisatie zorgen dat medewerkers plezier houden in hun werk, vaardigheden blijven ontwikkelen en gezond blijven?

Mensen werken steeds langer door waardoor de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt. Aan organisaties de uitdaging om medewerkers fysiek en mentaal fit te houden. Want met o.a. de vergrijzing van het personeelsbestand en de krapte op de arbeidsmarkt, is dit aan de orde van de dag.

Resultaat van een vitaliteit & duurzame inzetbaarheid programma

Met duurzame inzetbaarheid investeer je in je werknemers. En dat loont! Vitale en gelukkige werknemers staan garant voor een succesvolle organisatie. Logisch ook, want iemand die fijn in zijn/haar vel zit, is vele malen productiever, gemotiveerder, energieker en innovatiever.

Bovendien verzuimen gelukkige en vitale medewerkers minder, verbeteren ze de werksfeer en trekken ze betere klanten en nieuwe werknemers aan. Geluk is dus niet alleen relevant voor de werknemer, maar zeker ook voor de werkgever.

Stappen binnen het vitaliteit & duurzame inzetbaarheid programma

Waarom vitaliteit & duurzame inzetbaarheid van Eqib?

Heb jij een vraag over vitaliteit & duurzame inzetbaarheid?

Michiel vertelt je er graag meer over!

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze Duurzame Inzetbaarheid oplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en e-mailadres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact