Human Resources

Je medewerkers bepalen jouw succes, ook bij verandering en ontwikkeling.
Onze HR-deskundigen helpen je daarom met neerzetten wat jij nodig hebt. Met HR Advies & Coaching, HR Interim Services en HR Project Management zorgen wij voor maximaal resultaat en ontzorgen wij jou.

 

Waarom zou je HR Services inzetten?

Human Resources (HR) is de schakel tussen mens en organisatie. Met een goed HR-beleid worden medewerkers zo ingezet dat het de organisatie, maar ook de mensen zelf verder helpt.

 

Wanneer pas je HR Services toe?

Onze HR-diensten ondersteunen jouw organisatie in verschillende situaties. Van strategisch tot operationeel. Met onze eigen professionals én HR professionals uit ons netwerk ontzorgen wij jouw organisatie.

 

Newplacement
Bevind jij je als werkgever op dit moment in een reorganisatie, functioneert je werknemer niet in zijn/haar huidige positie en ben je op zoek naar oplossingen? Newplacement is de positieve benadering van Outplacement! Wij begeleiden deze trajecten net iets anders. Wij gaan samen met jou doel- en resultaatgericht te werk. Wij werken samen met de werknemer en werkgever aan de kern (vraag), gericht op de toekomst. Middels het traject brengen wij kernkwaliteiten, drijfveren en ambities in kaart. Door samen gesprekken te voeren en zelf aan de slag te gaan met de door ons gegeven praktische opdrachten, staan wij garant voor een effectieve en efficiënte terugkeer richting de arbeidsmarkt. Daarbij is de link naar onze Recruitment diensten snel gelegd.

Recruitment & Employer Branding
Jouw medewerkers zijn de sleutel tot het succes van jouw onderneming. 
Maar wat als je de goede medewerkers niet kan vinden? Of als je ze wel kan vinden maar het niet lukt om ze aan je te binden?

Dan komt Employer Branding om de hoek kijken. Eqib adviseert jou niet alleen op recruitment vraagstukken, maar kijkt ook verder met je mee. Hoe kun jij je eigen employer branding en recruitmentactiviteiten zo verbeteren dat je kwalitatief betere werknemers kan vinden én binden? 

 

Strategische Personeelsplanning
Als organisatie heb je ambities voor de toekomst. Je stelt je doelen en probeert deze zo goed mogelijk tot uitvoering te brengen. Je personeel is hierin een belangrijke factor. De uitdaging is om de inzet van je personeel zodanig vorm te geven dat er zo goed mogelijk wordt samengewerkt aan het realiseren van de organisatie ambities. Hoe zet je nu je mensen in om je ambities waar te maken en sluit dit ook aan bij de ambities van je mensen? Wij helpen je graag bij het maken van deze vertaalslag. Bovendien kunnen we concrete HR instrumenten inzetten op het gebied van in-, door- en uitstroom van mensen om de inzet van je mensen te optimaliseren in het realiseren van de organisatie ambities.

Performance Management
Hoe stuur je als organisatie aan op resultaat? Hoe zorg je ervoor dat bij je personeel helder is wat er van hen wordt verwacht kijkend naar taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden? En hoe zorg je er dan voor dat dit zo goed mogelijk in de praktijk tot uitvoering wordt gebracht? En belangrijk is, hoe stuur je als management hier op aan, bijvoorbeeld de performance cyclus van functioneren en de beoordeling? Wij gaan graag met je in gesprek over hoe je de organisatie ambities zo goed mogelijk vertaald naar taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden van personeel. Ook zorgen we ervoor dat dit helder is voor je personeel en hoe je hierop actief kunt sturen zodat het ook werkelijkheid wordt.

Talent Management | Talent Development
Organisaties zetten veelal in op groei en ontwikkeling van hun organisatie. Dit betekent ook groei en ontwikkeling van je huidige personeel. Om dit vorm te geven kun je investeren in je mensen door ze te faciliteren in hun ontwikkeling door middel van ontwikkelprogramma’s. Heb je hulp en advies nodig bij het vormgeven van deze programma’s? Dan staan wij klaar om dit samen met je op te pakken.

Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid
Met duurzame inzetbaarheid wordt gerefereerd naar het vergroten van werkvermogen, de vitaliteit en de inzetbaarheid van personeel. Met duurzame inzetbaarheid investeer je in je werknemers. En dat loont! Gelukkige werknemers staan garant voor een succesvolle organisatie. Logisch ook, want iemand die fijn in zijn/haar vel zit, is vele malen productiever, innovatiever en creatiever. Bovendien verzuimen gelukkige en vitale medewerkers minder, verbeteren ze de werksfeer en trekken ze betere klanten en nieuwe werknemers aan. Geluk is dus niet alleen relevant voor de werknemer, maar zeker ook voor de werkgever.

Verandermanagement
Veranderingen vormen een proces binnen organisaties en zijn niet van vandaag op morgen gerealiseerd. Hoe vergroot je nu de kans van slagen van een verandering in je organisatie? En hoe begeleid je de veranderingen zo goed mogelijk van a tot z? Verandering begint bij mensen en het betrekken van mensen hierbij is van cruciaal belang. Op deze manier realiseer je een duurzame verandering voor een organisatie. Wij helpen je graag met het faciliteren en het begeleiden van deze verandering.

Onze HR professionals

Onze HR-specialisten gaan graag met je in gesprek om te inventariseren waar de behoefte precies ligt om jouw organisatie maximaal te helpen. Je ervaart bij ons al snel: elke dienst is maatwerk, opgebouwd uit tools op maat. Wij zijn bedreven in uiteenlopende (strategische) HR-vraagstukken en in een duurzame realisatie van jouw doelen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor concrete en doeltreffende mogelijkheden wat betreft HR Advies & Coaching, HR Interim Services en HR Project Management.

Neem contact op
 

RECRUITMENT

Op zoek naar meer expertise en/of capaciteit?

Lees verder..

ASSESSMENTS

Inzicht krijgen in talenten van jouw medewerkers?

Lees verder..

TRAINING & COACHING

Het maximale uit je organisatie halen?

Lees verder..