INN’Twente | Tedas & Shift Happen

← Terug naar overzicht


INN’Twente

Tedas werkt aan een veiliger Nederland & Shift Happens9 juli 2019

Vorige week werd de nieuwste editie van de INN’Twente gepresenteerd.
Met daarin dit keer maar liefst twee bijdrages vanuit Eqib. 

Tedas & Eqib | The Human Factor

Een mooi artikel over de lastige zoektocht naar goede ICT’ers en IT’ers.
Tedas is op zoek naar IT personeel en daarin zijn wij hun samenwerkingspartner. Tedas helpt politie, brandweer en defensie om Nederland veiliger te maken door het ontwikkelen van technologie. Zo ontwikkelen zij onder andere software, netwerken en hardware. En juist in die vakgebieden is het personeelstekort groot.

Simon Rijsemus van Eqib weet hoe groot de vraag naar goede IT’ers en ICT’ers is. ‘Bedrijven proberen studenten van bijvoorbeeld de Universiteit Twente al tijdens hun studie aan zich te binden. In deze sector hoeven werknemers niet te solliciteren, recruiters komen op hén af.’ Lees hier op pagina 48 | 49 het hele artikel over de samenwerking tussen Tedas en Eqib.

Shift Happens

Geschreven door:


Marije Benjamins
Online Marketeer

074 349 40 74
m.benjamins@eqib.nl

In het voorjaar vond het Inspivent Shift Happens plaats. En daar was Heidi van INN’Twente ook bij aanwezig.

Van ego naar eco,
van welvaart naar welzijn.

Het juiste poppetje op de… ja, dat kennen we. Trouwens, die beste plek bepaal je zelf. Maar dát je een poppetje bent, is helder. Want je bent een human, geen resource. We moeten van hrm naar hbm: human being  management. Als stevige voorzet – culinair omlijst door STEAM Events – werd het Eqib & Connecting Xperts Inspivent georganiseerd.  Confronterend én inspirerend, voor de hbm’er in spé! Lees hier op pagina 22 | 23 het hele artikel over het Inspivent.

 
 

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op