Inside Sales Employee – Enschede

Organisatie

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?
Wij zijn op zoek naar een Inside Sales medewerker die zich proactief inzet om de sales binnen Hug Engineering op de juiste wijze uit te voeren.Wil jij een bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van een organisatie met potentie? En ben je tevens van plan om mee te gaan in de groei van de organisatie door intern stappen te maken? Dan is Hug Engineering op zoek naar jou!

Je bent een ervaren Inside Sales medewerker die weet wat er nodig is om in kansen te denken en proactief te handelen. Gezien de aard van de projecten is het van belang om binnen een dergelijke omgeving over technische kennis en werkervaring te beschikken. Een open en eerlijke persoonlijkheid en een procesmatige werkwijze passen bij Hug Engineering. Jij zorgt ervoor dat de Inside Sales van Hug Engineering nog slimmer en efficiënter wordt.

Wie is Hug Engineering?
Hug Engineering is een internationaal opererende organisatie die al meer dan 30 jaar katalysatoroplossingen levert voor gas- en dieselmotoren voor zowel stationaire als mobiele toepassingen. Hug Engineering in Enschede richt zich met name op de sales en aftersales van de producten en oplossingen. Je maakt onderdeel uit van een fijn team van zo’n 30 collega’s. Sinds 2018 maakt Hug Engineering onderdeel uit van Faurecia, een wereldwijde speler in de automotive industrie. Hug Engineering is in korte tijd hard gegroeid, de organisatie verandert, er is veel perspectief en dat vraagt wat van de nieuwe Inside Sales medewerker.

Wat krijg je ervoor terug?
Naast een prettige werksfeer, met meerdere informele momenten zoals een vrijdagmiddagborrel, BBQ, personeelsfeest, verjaardagstaart, paasontbijt etc. biedt Hug Engineering prima arbeidsvoorwaarden. Je kunt rekenen op een passend salaris, een dertiende maand en een interessante bonusregeling. Daarbij kun je gebruik maken van een pool auto. Er staat een nieuw trainingsprogramma in de steigers waar je gebruik van kunt maken en Hug Engineering is sowieso voorstander van continue ontwikkelen. Een opleiding volgen kan dus zeker ook!

Verder krijg je bij HUG enginering de vrijheid om eigen initiatieven te initiëren ten behoeve van bestaande processen en werkwijzen.

Functie

 • Je bent verantwoordelijk voor het uitbrengen, verwerken en opvolgen van offertes
 • Je vind het niet alleen belangrijk, maar ook leuk om administratief alles nauwkeurig te verwerken.
 • Je houd je bezig met organisatorische en strategische verbeteringen en ziet kansen in de markt
 • Je houd alle sales activiteiten nauwkeurig bij in het ERP-systeem
 • Daarnaast ben je handig met systemen en ben je ook bereid om collega’s daarin te helpen en op den duur nieuwe systemen te implementeren

Functie-eisen

 • Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur: Commerciële Economie of Bedrijfskunde
 • Minimaal een aantal jaren relevante werkervaring
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift en bij voorkeur ook Duits

Waar ben jij sterk in?

 • Jij bent oplossingsgericht, bent initiatiefrijk en je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel
 • Jij bent proactief ingesteld, je durft beslissingen te nemen en bent zelfredzaam
 • Jij werkt procesmatig en hebt oog voor efficiency

Inlichtingen

 • Aantal uren | 40
 • Een TMA maakt onderdeel uit van de procedure
Deel deze vacature
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Blijf op de hoogte wat in en rondom Eqib gebeurd
 *

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Deventer

Keulenstraat 21
7418 ET Deventer

Routebeschrijving
074 349 40 74

Hengelo

Hazenweg 60
7556 BM Hengelo

Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact