Internationaal Accountmanager – Vriezenveen

Organisatie

Als Internationaal Accountmanager kom je te werken in de hightech en dynamische werkomgeving van Witte van Moort, binnen een informeel en betrokken verkoopteam dat bestaat uit vier medewerkers. Dit team onderhoudt de contacten met zowel bestaande relaties als met prospects, veelal in de off highway sector (material handling equipment, construction & agricultural machinery and cab manufacturing), maar men levert ook aan automotive gerelateerde sectoren (truck&trailer) en de algemene industrie.

De relaties van Witte van Moort zijn met name toonaangevende multinationals in Midden en West Europa (70% Duitsland), daarnaast werkt men ook voor klanten buiten Europa (o.a. Noord-Amerika). Ongeveer een derde van je tijd breng je door in het buitenland. Het Sales Team wordt aangestuurd door de Sales Manager. In de rol van Internationaal Accountmanager begeleid je diverse projecten en zorg jij voor de coördinatie tussen de klant en de interne organisatie. Jij zorgt ervoor dat de voorstellen tegen de meest optimale voorwaarden naar de klant gaan en begeleidt de projecten intern. Naast Accountmanagement wordt er van je verwacht dat je nieuwe markten gaat ontwikkelen en bestaande markten uitbreidt.

Je bent geknipt voor deze rol als je “passie” hebt voor de techniek van groot materieel en je hierin wilt verdiepen. Je vindt het mooi om plaatwerk voor dit materieel internationaal te verkopen. Heb je daarnaast het hele verkooptraject van offerte tot uitlevering in je vingers? Dan is dit jouw baan!!

Wie is Witte Van Moort?
Sinds de jaren ’50 heeft Witte Van Moort zich ontwikkeld tot toonaangevend internationaal producent van hoogwaardig plaatwerk. Het dieptrekken, lassen en lasersnijden van complexe plaatwerkdelen kent voor Witte Van Moort geen geheimen. Dagelijks vinden vele las-samenstellingen hun weg naar vooraanstaande OEM-klanten over de gehele wereld. De bijna 300 gepassioneerde medewerkers van Witte Van Moort zijn pas tevreden als hun klanten dat zijn.

Wat krijg jij ervoor terug?
Jij komt te werken in een informele werkomgeving waar kernwaarden als loyaliteit, duurzaamheid en integriteit de basis zijn. Het verloop binnen de organisatie is erg laag. Het is dan ook een functie met uitzicht op een vast contract, een baan met perspectief dus! De organisatie investeert in haar medewerkers en begeleidt jou in het verbeteren van je vaardigheden. Daarnaast bieden ze een prima salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Als Internationaal Accountmanager biedt de organisatie je alle ruimte en middelen om je business uit te bouwen, mede vanwege de interne korte lijnen wordt er snel geschakeld en kun je snel je accountplannen ten uitvoer brengen.

Functie

 • Beheren van bestaande internationale accounts
 • Benaderen van nieuwe prospects
 • Voorbereiden, follow up en project management van de diverse orders
 • Je vindt het een uitdaging om te werken met langdurige en kapitaalintensieve salestrajecten

Functie-eisen

 • Afgeronde hbo of wo opleiding, bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde, Logistiek of Commerciële richting
 • Verkoopervaring in een technisch gerelateerde branche is een pré
 • Kennis van en inzicht in logistieke-, inkoop- en kwaliteitsprocessen
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift

Waar ben jij sterk in?

 • Jij bent communicatief sterk met een pioniersgeest
 • Jij bent goed met lange salestrajecten oftewel je bent een echte doorzetter!
 • Jij bent initiatiefrijk, loyaal en resultaatgericht.
 • Jij bent commercieel ingesteld en staat voor no nonsens

Inlichtingen

 • Fulltime functie
Deel deze vacature
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Blijf op de hoogte wat in en rondom Eqib gebeurd
 *

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Deventer

Keulenstraat 21
7418 ET Deventer

Routebeschrijving
074 349 40 74

Hengelo

Hazenweg 60
7556 BM Hengelo

Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact