Inspivents

Share, inspire & connect! Laat je inspireren en leer tijdens onze inspirerende HR events, Online Meet-Ups en Webinars.

Omdat wij geloven in de kracht van kennisdeling, inspiratie en verbinding, organiseren wij  inspiratie-events, of zoals wij ze zelf noemen Inspivents. 

Thema’s van deze events zijn actuele HR onderwerpen. Een expert of ervaringsdeskundige op dit vlak vertelt er meer over uit zijn of haar ervaring en daarnaast gaan we ook interactief met elkaar in gesprek. Leren en delen van ervaringen: share, inspire & connect!
Met als doel HR gerelateerde professionals met elkaar te verbinden, kennis over deze onderwerpen te vergroten, ervaringen te delen en gewoon op een leuke manier over het mooie HR vak te praten met vakgenoten!

Inspivents mogen en kunnnen weer op de manier waarop wij dat fijn vinden en we ook weten dat ze door jullie gewaardeerd worden: fysiek en met interactie! Naast het Inspivent dat al in de agenda staat staan de volgende onderwerpen dit jaar ook in de planning!

  • Organisatieontwikkeling: Hoe lenig is jouw organisatie?

Een wereldwijde pandemie, een arbeidsmarkt die verhitter dan ooit is, oorlog in Europa en explosief stijgende grondstofkosten. De huidige maatschappij en wereld vraagt nogal wat organisaties en medewerkers! Hoe lenig moet je organisatie zijn om toekomstbestendig, toekomstgericht en duurzaam ingericht te zijn? Hoe ga je om met de wereldwijde ontwikkelingen en hoe zie en grijp je kansen? Deze zo nodige lenigheid van organisaties staat centraal tijdens het INN’spivent Twente, georganiseerd vanuit een samenwerking tussen INN’Twente, Eqib | The Human Factor, Expat Center & Taylor Controls. 

Wil jij ook een keer een HR Event bijwonen? Meld je aan en ontvang voortaan de uitnodigingen in je mailbox. 

Event kalender

september 2022
Geen evenementen gevonden!

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wilt weten over de mogelijkheden die Assessments kunnen hebben voor jou en jouw organisatie. Vul hieronder je naam, (evt.) bedrijf en e-mailadres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact