Inspivents

Share, inspire and connect! Laat je inspireren en leer tijdens onze inspirerende HR events, online meet-ups en webinars.

Omdat wij geloven in de kracht van kennisdeling, inspiratie en verbinding, organiseren wij  inspiratie-events, of zoals wij ze zelf noemen Inspivents. 

Thema’s van deze events zijn actuele HR onderwerpen. Een expert of ervaringsdeskundige op dit vlak vertelt er meer over uit zijn of haar ervaring en daarnaast gaan we ook interactief met elkaar in gesprek. Leren en delen van ervaringen: share, inspire and connect!
Met als doel HR gerelateerde professionals met elkaar te verbinden, kennis over deze onderwerpen te vergroten, ervaringen te delen en gewoon op een leuke manier over het mooie HR vak te praten met vakgenoten!

Inspivents mogen en kunnnen weer op de manier waarop wij dat fijn vinden en we ook weten dat ze door jullie gewaardeerd worden: fysiek en met interactie! 

Inspivent kalender 2024
Wij zijn op dit moment druk bezig met het samenstellen van de Inspivent kalender van 2024. Wil jij geen event missen? Meld je dan hiernaast aan voor de HR Event Nieuwsbrief en je ontvangt voortaan de uitnodigingen rechtstreeks in jouw mailbox!

Wil jij ook een keer een HR event bijwonen? Meld je aan en ontvang voortaan de uitnodigingen in je mailbox.

Event kalender

juni 2024
Geen evenementen gevonden!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact