Management Trainee Continuous Improvement – Hardenberg

Organisatie

Ben jij je aan het oriënteren naar een tweede of derde stap in je carrière? En heb je de ambitie en het talent om je verder te ontwikkelen naar een managementfunctie? Berry bpi in Hardenberg is op zoek naar een Management Trainee Continuous Improvement.

Voor wie ga jij aan de slag?
Berry bpi is een belangrijke producent van hoogwaardige polyethyleen foliën, die door klanten ingezet worden als verpakkingsmaterialen voor o.a. de chemie, bouw, potgrond, meststoffen en (dier-)voeding. De producten van Berry bpi worden geleverd aan klanten in West-Europa en Scandinavië. Berry bpi investeert continu in innovatieve processen, machines en personeel. Ze zijn onderdeel van de Berry Global Group, een wereldwijde producent van kunststofverpakkingen met 290 locaties en bijna 50.000 medewerkers. De productielocatie in Hardenberg telt circa 250 medewerkers.

Wat krijg jij ervoor terug?
Jij gaat werken in een fijne bedrijfscultuur, waar saamhorigheid voorop staat! Berry bpi is aangesloten bij OWASE, de werkgeversvereniging van de voormalige Wavin bedrijven. De OWASE CAO bevat goede primaire- en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een winstdelingsregeling, een eigen pensioenregeling en een reis- en verhuiskostenregeling. Daarnaast is er volop ruimte voor trainingen, opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

Functie

In het eerste half jaar werk je op (bijna) alle bedrijfsonderdelen binnen de organisatie, inclusief het hele productieproces en mogelijk ook op locaties in het buitenland. Op deze manier krijg je de kans om het gehele proces en de organisatie grondig te leren kennen. Daarna ga je samen met twee collega’s werken in het verbeterteam, het Continuous Improvement Team. Dit zogenoemde CIA-team werkt in opdracht van het lokale Management Team, projectmatig aan verbeteringen van zeer uiteenlopende aard. Dat begint met analyses waarbij kennis van en ervaring met verandertechnieken zoals LEAN en Six Sigma relevant zijn. Het wordt jouw taak om in het bijzonder aandacht te besteden aan het verbinden van resultaatgerichte KPI’s aan de dagelijkse praktijk op de werkvloer en vice versa. Draagvlak creëren voor én het borgen van veranderingen is key. Daarbij is het betrekken van medewerkers cruciaal. Op langere termijn zal een managementpositie tot de mogelijkheden behoren.

Functie-eisen

  • Afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Bedrijfskunde
  • Enkele jaren relevante werkervaring
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Duitse taal is een pré
  • Kennis van Lean management

Waar ben jij sterk in?

  • Jij bent creatief en gedreven
  • Jij bent zelfstandig, maar je kunt ook werken in teamverband
  • Je bent ambitieus en gedreven

Inlichtingen

  • Aantal uren | 40
  • Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure
Blijf op de hoogte wat in en rondom Eqib gebeurd
Scroll naar top
 *

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Deventer

Keulenstraat 21
7418 ET Deventer

Routebeschrijving
074 349 40 74

Hengelo

Hazenweg 60
7556 BM Hengelo

Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact