Manager IT Security – Brummen

Waar ga jij aan de slag?

Tijdens kritieke missies van politie, defensie, marechaussee, lucht- en landmacht zijn zij afhankelijk van betrouwbare informatie en accurate videobeelden die met elkaar zijn verbonden. Als Manager IT Security speel jij hier een belangrijke rol in.

Kan jij een grote verantwoordelijkheid aan, weet jij het IT Security team te motiveren en te leiden en wil jij door het combineren van IoT, security en sensordata meewerken aan het veiliger maken van Nederland? Wordt dan de nieuwe Manager IT Security bij Tedas!

Wie is Tedas?
Tedas houdt zich bezig met high-end securityoplossingen en is expert in data- en videodistributie en informatiebeveiliging. Hiermee helpt zij organisaties om eigendommen, mensen en belangen te bewaken. Het Uniscope platform van Tedas zorgt ervoor dat informatie, zoals sensordata en operationele informatie, real-time beschikbaar is. De informatie wordt gevisualiseerd in meldkamers en voorziet de betrokkenen in het veld van informatie om beslissingen te nemen voor operationele acties.

Naast dit command- and control systeem biedt Tedas ook andere oplossingen op het gebied van cybersecurity en observatiesystemen. Tedas levert gespecialiseerde, veelal unieke, kennis en diensten ten aanzien van security en veiligheid.

Wat krijg je ervoor terug?
Werken bij Tedas betekent werken bij een organisatie die het maatschappelijke belang dient, waardoor je daadwerkelijk meehelpt met het veiliger maken van Nederland. Je wordt ondergedompeld in de wereld van security, publieke veiligheid, realtime sensordata, IoT en de nieuwste netwerktechnologieën.

Tedas is een bedrijf met een hecht en gezellig team waar ruimte is voor humor en waar gezamenlijk keihard gewerkt wordt om de doelen te behalen. Uiteraard krijg je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals salaris, vakantiedagen, pensioenregeling en een werklaptop. Meer weten? Bekijk de ‘werken bij’ pagina van Tedas!

Wat ga jij doen?

Als Manager IT Security ben jij verantwoordelijk voor het team dat de infrastructuur borgt die Nederland helpt veiliger te maken. De infrastructuur van Tedas is constant in ontwikkeling en daarbij horen de nodige migraties. Je weet het IT Security team hierbij te sturen en kunt ad hoc reageren op ontwikkelingen bij de klant. Het team is groeiende en je weet vanuit jouw ervaring als manager wat dit betekent voor teams en hoe je hiermee moet omgaan.

Netwerktechnologieën, in het bijzonder op het gebied van security, kennen voor jou geen geheimen. Jij kent de weg op het gebied van veiligheid in het publieke domein en je kunt hierin als gesprekspartner fungeren voor zowel Tedas als de klant.

Ook manage je de IT-budgetten, ben je verantwoordelijk voor het selecteren en aankopen van hardware en software en blijf je up-to-date met nieuwe technologieën. Je biedt daarnaast ondersteuning en geeft advies aan de directie en de salesafdeling. Je onderhoudt (intensief) contact met diverse klanten.

Wat wordt er van jou gevraagd?

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding richting Informatica
 • Minimaal vijf jaar management ervaring
 • Ervaring op het gebied van veiligheid binnen het operationele domein
 • Kennis van | ervaring met IT Security
 • CISSP certificering is een must
 • CISSP-ISSMP of CISSP-ISSAP certificering is een pré

Waar ben je sterk in?

 • Jij bent een gedreven teammanager en weet anderen mee te nemen
 • Jij kunt zowel op strategisch niveau als inhoudelijk als sparringpartner fungeren
 • Jij beschikt over een sterk commercieel inzicht

Extra informatie

 • Aantal uren | 40
 • Een persoonlijkheidstest maakt onderdeel uit van deze procedure
 • Een MIVD- en AIVD-screening maakt onderdeel uit van deze procedure