Manager Sales & Marketing – Brummen

Waar ga jij aan de slag?

Tedas groeit en is op zoek naar een ervaren Manager Sales & Marketing die de ondernemende organisatie wil komen versterken!

Jij als Manager Sales & Marketing bent verantwoordelijk voor het leidinggeven aan het team dat momenteel verder wordt uitgebreid en vormgegeven. Tedas zoekt hiervoor een commerciële manager met leiderschapskwaliteiten die het salesteam aanstuurt, inspireert en die de omzet naar een hoger plan weet te tillen. Op salesgebied liggen er bij Tedas veel mogelijkheden en jij ziet het als een prachtige uitdaging om hier een essentiële rol in te gaan vervullen.

Wie is Tedas?
Tedas houdt zich bezig met high-end securityoplossingen en is expert in videodistributie en informatiebeveiliging. Hiermee helpen zij organisaties om eigendommen, mensen en belangen te bewaken. Het Uniscope platform van Tedas zorgt ervoor dat informatie, zoals sensordata en operationele informatie, real-time beschikbaar is. De informatie wordt gevisualiseerd in meldkamers en voorziet de betrokkenen in het veld van informatie om beslissingen te nemen voor operationele acties.

Naast dit command- and control systeem biedt Tedas ook andere oplossingen op het gebied van cybersecurity en observatiesystemen. Tedas levert gespecialiseerde, veelal unieke, kennis en diensten ten aanzien van security en veiligheid.

Wat krijg jij ervoor terug?
Werken bij Tedas betekent werken bij een organisatie die het maatschappelijke belang dient, waardoor je daadwerkelijk meehelpt met het veiliger maken van Nederland. Je wordt ondergedompeld in de wereld van security, publieke veiligheid, realtime sensordata, IoT en de nieuwste netwerktechnologieën.

Tedas is een hecht en gezellig team waar ruimte is voor humor en waar gezamenlijk keihard gewerkt wordt om de doelen te behalen. Uiteraard krijg je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, denk hierbij aan vakantiedagen, pensioenregeling en een werklaptop. Meer weten? Bekijk de ‘werken bij’ pagina van Tedas!

Wat ga jij doen?

Vanuit je commerciële insteek en ervaring weet jij de afzet van producten en diensten van Tedas binnen het huidige klantenbestand uit te breiden. Daarnaast ben jij ook actief met het aanboren van nieuwe markten. Tedas is hierbij op zoek naar jouw ideeën, creativiteit en toegevoegde waarde vanuit jouw ervaring en netwerk!

Als hoofd van het groeiende salesteam breng je commerciële bevlogenheid. Je bent hierbij dagelijks verantwoordelijk voor het aansturen van zowel de binnen- als buitendienst. Je stelt de sales- en marketingplannen op en bent verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan. Daarnaast heb je het beheer over de key accounts van Tedas.

Wat wordt er van jou gevraagd?

 • Minimaal 5 jaar ervaring als Sales & Marketing Manager
 • Ruime ervaring met het beheren van key accounts van een onderneming
 • Affiniteit met IT (en IoT)
 • Ervaring binnen (semi-)overheden is een pré

Waar ben jij sterk in?

 • Jij bent een gedreven teammanager en weet het salesteam te sturen en te inspireren
 • Jij kan zowel op strategisch niveau als inhoudelijk als sparringpartner fungeren
 • Jij bent een inspirerende en motiverende persoonlijkheid
 • Jij ziet kansen binnen je eigen netwerk, maar weet ook nieuwe en bestaande relaties op en uit te bouwen

Aanbod

 • Aantal uren | 40
 • Een persoonlijkheidstest maakt onderdeel uit van deze procedure
 • Een MIVD- en AIVD-screening maakt onderdeel uit van deze procedure