Candidate of the Month: Marlies AssinkCandidate of the Month:
Marlies Assink26 januari 2018

Ieder mens heeft een ‘human factor’: iets wat jou menselijk en uniek maakt. Om dit uit te lichten zetten wij iedere maand een kandidaat in de spotlight. Deze maand mag Marlies Assink zich Candidate of the Month noemen. Zij viel ons op door haar vrolijke uitstraling en haar drive om projectmanager te worden.

Marketing en projectmanagement

Marlies Assink (35) woont samen met haar partner en twee kinderen in Hengelo en heeft de afgelopen jaren met veel plezier als marketingcoördinator gewerkt. Wat haar volgende uitdaging wordt? Projectmanagement! “Mijn werkzaamheden bestonden vaak uit het coördineren van verschillende projecten, zoals het organiseren van beurzen, klant events en publieksevenementen, huisstijltransities en kleinere projecten zoals het ontwikkelen van productanimaties en opzetten van mailings. Van A tot Z iets regelen vind ik erg leuk om te doen en past echt bij mij, vandaar dat ik nu graag meer richting projectmanagement wil.”

Geschreven door:


Maaike Sanders
t: 074 349 40 74
e: m.sanders@eqib.nl

Hier krijgt Marlies energie van

Waarom Marlies werken aan projecten zo leuk vind? “Je werkt ergens naartoe, je hebt een doel voor ogen. Daarnaast moet je samenwerken met andere mensen, zoals externe bureaus en collega’s. Alles samenbrengen en uiteindelijk het resultaat zien, daar krijg ik energie van. Dan denk ik: dat hebben we toch maar even mooi gedaan”, vertelt Marlies. Bij haar vorige werkgevers werkte ze o.a. aan diverse huisstijltransities. “Daar moest ik van alles voor regelen: allereerst moest er natuurlijk nagedacht worden over de positionering; hoe wil je een merk laten zien? Vervolgens moest er een nieuwe bedrijfsnaam komen, een nieuw logo, een nieuwe website en veel andere dingen. En van alle zeven regiokantoren moest de gevelreclame en aankleding binnen vernieuwd worden.”

Naast werken aan projecten, vindt Marlies internationaal werken ook erg interessant. “Bij een vorige werkgever heb ik verschillende beursdeelnames gerealiseerd, één daarvan was bijvoorbeeld een vakbeurs in Hamburg en een andere was in Frankfurt. Voor de laatste moest ik samenwerken met zusterbedrijven uit Spanje en Italië. Om de cultuurverschillen te zien, in dit geval tussen verschillende Europese landen, vind ik heel boeiend. Daarom heb ik natuurlijk ook International Business and Languages gestudeerd aan het Saxion in Enschede.”

 

Dit maakt Marlies uniek

Marlies is doelgericht en gestructureerd en daarnaast is ze ook erg sociaal. “Ik houd van sparren met collega’s. Niet alleen om kennis te delen, maar ook om mensen te enthousiasmeren en ze mee te nemen in waar ik mee bezig bent. Samenwerken en mensen met elkaar verbinden vind ik erg leuk”, vertelt Marlies.

 

Beschikbaar voor een nieuwe baan

Op dit moment is Marlies op zoek naar een nieuwe functie richting projectmanagement en/of marketing. “Ik ben op zoek naar een dynamische organisatie met een open sfeer, leuke collega’s en een no-nonsense cultuur. Ik ben bij voorkeur 24 uur per week beschikbaar, maar 28 uur zou ook nog mogelijk zijn. Qua organisatie sta ik voor veel dingen open. Ik heb hele goede ervaringen met mediabureaus, maar ook een technisch (productie)bedrijf vind ik erg prettig om voor te werken.”

Ben jij op zoek naar iemand zoals Marlies? Neem dan contact met haar op via haar LinkedIn profiel.

Neem contact op met Marlies
 

Geschreven door:


Maaike Sanders
t: +31 6 306 106 46
e: m.sanders@eqib.nl

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op