Netwerk Specialisten – Hengelo

Organisatie

Heb jij ervaring met Networking? Zoek jij een bedrijf waar je zowel vrijheid als ontwikkelmogelijkheden krijgt? Dan ben ik op zoek naar jou voor een leuke & informele organisatie in Hengelo, met meerdere mogelijkheden en functies!

Wat zijn de mogelijkheden?
Binnen deze organisatie liggen verschillende uitdagingen. Hierbij is de gedeelde eis dat je ervaring hebt met Networking/Netwerkinfrastructuur. Zie jij jezelf in een functie als Accountmanager Networking, PreSales Consultant, Netwerkbeheerder, IT Consultant, of Architect? Neem dan contact op met ons!

Bij deze organisatie spelen de nieuwste technologische ontwikkelingen een grote rol. De organisatie verzorgt IT-infrastructuren bij grote en kleine, landelijke en lokale organisaties. Of het nu gaat om lokale overheden (bijv. gemeente Doetinchem), zorginstellingen, onderwijsinstellingen (zoals ROC van Twente en Saxion Hogescholen) of landelijke organisaties (zoals Ziggo), zij worden door deze organisatie voorzien van innovatieve IT-oplossingen. Van netwerk- tot applicatiedistributie, van hardware tot software, van cloud tot on-site server en dataopslag oplossingen, deze organisatie kan het allemaal regelen. De professionele oplossingen in IT-ontwerp, implementatie, onderhoud en beheer in combinatie met hun eigen Network Operations center (24×7) stellen hen in staat klanten optimaal te ontzorgen. Bij de organisatie werken zo’n 60 medewerkers.

Voor deze klant zoeken wij kandidaten voor verschillende functies die ervaring hebben met Networking. De mogelijkheden zijn zeer divers, denk daarbij aan een commerciële functie met een vereiste technische achtergrond of de technische functies in de richting van beheer, consultant of architect.

Wat is de cultuur binnen het bedrijf?
‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’; een echte nuchtere en open cultuur dus! Mensen communiceren duidelijk, zijn betrokken en er heerst een relaxte sfeer. Je krijgt veel vrijheid in je functie en je hebt de mogelijkheid je eigen werk in te delen. Wil jij je graag verder ontwikkelingen en doorgroeien in andere functies? Dat kan! Wil jij je huidige kennis inzetten en ontwikkelen in de breedte? Ook dat kan! De medewerkers staan centraal en hard werken wordt gewaardeerd. Iedereen luncht gezamenlijk met verse soep in de kantine en wekelijks wordt er een heerlijke lunch gehaald. De week wordt gezamenlijk afgesloten met een vrijmibo!

Wat biedt de organisatie jou?
Veel vrijheid, regie over je eigen ontwikkeling, 27 vakantiedagen en ook nog eens de mogelijkheid om 12 dagen bij te kopen (dus bijna 40 vrije dagen!). Daarnaast bieden ze een aanvullende verzekering bij arbeidsongeschiktheid, een goede pensioenregeling en flexibele werktijden. Ze bieden in eerste instantie een jaarcontract met de intentie om deze te verlengen tot een vast contract!

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau met aantoonbare werkervaring
  • (Werk)ervaring met networking of netwerkinfrastructuur is een must

Waar ben jij sterk in?

  • Jij bent een echte teamplayer, je werk graag samen werkt met mensen om je heen
  • Jij hebt sociale vaardigheden en staat daardoor communicatief stevig in je schoenen
  • Jij hebt een (Twentse) nuchtere instelling en houdt van hard werken

Inlichtingen

  • Aantal uren | 40
  • Een talentscan kan onderdeel uitmaken van de procedure
Deel deze vacature
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Blijf op de hoogte wat in en rondom Eqib gebeurd
 *

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Deventer

Keulenstraat 21
7418 ET Deventer

Routebeschrijving
074 349 40 74

Hengelo

Hazenweg 60
7556 BM Hengelo

Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact