Operations Manager – Hengelo

← Terug naar overzicht

Waar ga jij aan de slag?

Ben jij een no-nonsens people manager die door ervaring weet wat er nodig is om de operatie van een technische productie organisatie te leiden? Heb je daarbij het doorzettingsvermogen om de mensen en daarmee de organisatie verder te helpen? Zoek je juist de uitdaging in het leiden van een complexe omgeving, met een scherp oog voor kwaliteit en business? Dan is de nieuwe positie van Operations Manager bij NTS Norma jouw kans!

Wie is NTS Norma?
NTS Norma is onderdeel van de NTS Group en is een first tier supplier van zeer complexe fijnmechanische– en mechatronische modules met fabricage eisen tot 1 duizendste millimeter nauwkeurig. NTS Norma opereert in uiteenlopende industrieën, zoals de semiconductor-, medische-, defensie-, en (aero)space-industrie. Al in een vroeg stadium is zij betrokken bij nieuwe technologische ontwikkelingen en zorgt voor de rechtstreekse implementatie hiervan in industriële toepassingen.

Wat krijg je ervoor terug?
NTS biedt de mogelijkheid om te werken binnen een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt en een zeer aansprekende projectenportefeuille. De organisatie wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen zij uit in alles wat ze bedenken en doen. Ze stimuleren ontwikkeling, groei en ambitie dus er zijn voldoende opleidingsmogelijkheden. Daarnaast hebben ze een zeer actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert.

NTS Norma biedt jou een vast contract met een arbeidsvoorwaardenpakket passend bij een positie van formaat. NTS Norma is gekoppeld aan de CAO Metalektro wat inhoudt dat je onder andere recht hebt op 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

Wat ga jij doen?

Je bent voortdurend bezig met de organisatie van de dagelijkse operatie: supply chain, verspaning en cleanroom assemblage. Jouw focus ligt op de continuïteit van de business met de juiste aandacht voor de mensen in nauwe samenwerking met de teamleiders. Continuous improvement, binnen een organisatie waar mensen veel potentieel hebben en trots zijn op hun bedrijf. De eisen van de klanten van NTS Norma nemen toe in de hightech supply chain. Het is van belang om continu future proof te zijn!

Jouw verantwoordelijkheden

 • Je geeft direct leiding aan zo’n 10 Teamleiders en indirect aan zo’n 150-180 professionals. Als Operations Manager heb je een onafhankelijke rol in het MT van NTS Norma.
 • Samen met je MT collega’s en Teamleiders werk je aan programma’s die de operationele performance nog verder helpen te verbeteren.
 • Continue afstemming met sales, inkoop, finance en HR voor een optimale performance en maximale resultaten
 • Jij weet aan welke knoppen er gedraaid moet worden voor o.a. het verkorten van doorlooptijden, reduceren van voorraden en minimaliseren van non-conformities
 • Aanjagen van projecten


Functie-eisen

Met jouw verbindende kwaliteiten, luisterend oor en visie weet je beweging te creëren, mensen te motiveren en enthousiasmeren om zo samen succes te boeken. Je hebt impact en gevoel bij de dynamiek en uitdagingen van een (hightech) productiebedrijf.
Om als Operations Manager succesvol te zijn wordt van je verwacht dat je een professioneel gesprekspartner bent voor de teams, individuen en voor het MT. Je bent geen technisch expert maar je hebt wel feeling voor techniek. Je rapporteert aan de directeur van NTS Norma.

 • Afgeronde opleiding op HBO/WO niveau bijv. Technische Bedrijfskunde
 • Minimaal zo’n 10 jaar ervaring een leidinggevende positie binnen een productie omgeving (OEM)
 • Jij bent een stevige persoonlijkheid en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je schakelt gemakkelijk op alle niveaus

Waar ben jij sterk in?

 • Doorzettingsvermogen, overtuigingskracht en een energieke persoonlijkheid
 • Oog voor innovatie en hands-on wanneer nodig
 • Veranderingsprocessen initiëren en begeleiden
 • Goed ontwikkelde adviesvaardigheden
 • Analytisch en probleemoplossend vermogen

Extra informatie

 • Aantal uren | 40
 • Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.