Missie, visie en strategie

Meedenken op management en strategisch niveau. Samen maken we de missie, visie en strategie van jouw organisatie futureproof!

Weet je als bedrijf tussen alle dagelijkse werkzaamheden door nog waar je het voor doet? Wat is de missie, visie en welke strategie volgen we die in het verlengde ligt van deze visie en missie?

Missie, visie en strategie is altijd maatwerk

Organisatieadvies omtrent missie, visie en strategie is altijd een maatwerk traject dat vraagt om een intensieve goede relatie tussen de consultant en het bedrijf en de medewerkers. Elk bedrijf is uniek, dus is elk traject ook uniek! The Human Factor denkt met jou mee!

CM209483-Edit

Kernvragen missie, visie en strategie

De missie van een organisatie geeft aan waar de organisatie voor staat. De missie is hiermee een directe afgeleide van de kernwaarden van een organisatie en hoe de organisatie zich identificeert.
Visie is gericht op waar de organisatie naar toe wil. Waar wil de organisatie naar toe streven?
Strategie gaat over de manier waarop die visie behaald gaat worden. Welke stappen worden gezet. Met andere woorden: hoe? De strategie is gebaseerd op de missie en visie van de organisatie.
De kernwaarden van een organisatie liggen aan de basis van de identiteit en daarmee ook aan de missie van de organisatie. Kernwaarden zijn waarden die niet alleen van toepassing zijn binnen de organisatie maar die ook naar buiten uitgestraald worden. Elk contact wat de organisatie heeft met de buitenwereld zou in lijn moeten zijn met de kernwaarden. Daarmee is het ook belangrijk om de werknemers hier goed in mee te nemen en dat zij volledig achter de kernwaarden van de organisatie staan.
CM209856-Edit

Andere onderdelen Organisatieadvies

Trots op onze opdrachtgevers

Hoe kunnen wij jou helpen groeien?

Heb jij een vraag over Organisatieadvies?

Max vertelt je graag meer

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze Organisatie Advies oplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en email adres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Bel mij terug

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze Organisatie Advies oplossingen. Vul hieronder je naam en telefoonnummer  in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Deventer

Keulenstraat 21
7418 ET Deventer

Routebeschrijving
074 349 40 74

Hengelo

Hazenweg 60
7556 BM Hengelo

Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact