Crisismanagement

Hoe overleef je een onverwachte organisatiecrisis? En hoe bereid je jouw organisatie zo mogelijk voor op alles wat op het pad kan komen? Crisismanagement van Eqib is er voor jouw organisatie.

 

In geval van crisis in de organisatie moet er vaak snel en goed gehandeld worden. Een organisatieadviseur ondersteund op dat moment de leidinggevenden door de crisis heen. Behouden van rust, creëren van overzicht en adequaat handelen. 

Weet jij door de snelle veranderingen nog adequaat en goed te handelen? Houd jij overzicht in alle chaos en drukte?
Of wil jij jouw organisatie juist crisisproof maken? Richt de organisatie en de processen zodanig in dat je snel en adequaat kan handelen. 

 

Crisismanagement is altijd maatwerk

Organisatieadvies over crisismanagement is altijd een maatwerk traject dat vraagt om een intensieve goede relatie tussen de consultant en het bedrijf en de medewerkers. Elk bedrijf is uniek, dus is elk traject ook uniek! The Human Factor denkt met jou mee!

CM209138-Edit

Crisismanagement kernvragen

Een plotselinge gebeurtenis kan een grote invloed hebben op een organisatie. Negatieve media, het plotselinge wegvallen van collega’s of snel veranderende werkomstandigheden. Een crisis kan verschillende oorzaken hebben. Maar zaak is wel om zo goed en adequaat te handelen om de crisis te beheersen en beperken. Dan kan het helpen om hierbij hulp van buitenaf te krijgen.
Kenmerk van crisissen zijn dat ze altijd onverwacht komen en grote impact hebben op de organisatie. Al kun je nooit volledig voorbereid zijn op elke crisis, je kan wel de organisatie zover inrichten dat deze makkelijker op te vangen zijn. Hoe? The Human Factor kijkt en denkt graag met je mee!
CM209544-Edit

Overige onderdelen Organisatieadvies

Trots op onze opdrachtgevers

Hoe kunnen wij jou helpen groeien?

Heb jij een vraag over Organisatieadvies?

Michiel vertelt je graag meer

Vrijblijvend kennis maken

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze Organisatieontwikkelings oplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en email adres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact