Leiderschap & Teamcoaching

Het beste team samenstellen, bestaand uit een mooie diversiteit van teamleden die allemaal gaan voor hetzelfde doel. Eqib begeleidt in ontwikkeling van leiderschap & teamcoaching.

Het klinkt zo makkelijk om een team samen te stellen maar dat is het in de realiteit vaak niet. Hoe stel je je team samen? En als je team samengesteld is: hoe zorg je ervoor dat het team door ontwikkeld en groeit? 

Vanzelfsprekend kan goed leiderschap daarbij niet ontbreken, wij begeleiden management en potentials bij de ontwikkeling in hun leiderschap. En kijken daarbij verder dan de functies, maar juist naar de mensen achter de functies. Het gaat allemaal om The Human Factor! 

Leiderschap & teamcoaching op maat

Organisatieadvies over Leiderschap & Teamcoaching is altijd een maatwerk traject dat vraagt om een intensieve goede relatie tussen de consultant en het bedrijf en de medewerkers. Elk bedrijf is uniek, dus is elk traject ook uniek! The Human Factor denkt met jou mee!

CM209483-Edit

Leiderschap & Teamcoaching kernvragen

Er zijn vele soorten leiders en leiderschapsstijlen. Ben jij je bewust van het type leider die jij bent? Weet jij wat de valkuilen zijn van jouw manier van leidinggeven of weet jij juist gebruik te maken van de kwaliteiten van jouw manier van leiderschap?
Effectief leiderschap vooral een term die bekend is geworden door het boek van Stephen Covey. De 7 eigenschappen van effectief leiderschap. Maar wat maakt een leider effectief? Een leider is effectief als die zijn leiderschapsstijl aan de situatie en de omgeving weet aan te sluiten. Hierbij weet de persoon zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de valkuilen en kwaliteiten van zijn leiderschapsstijl in die specifieke situatie.
Jouw manier van leidinggeven of jouw stijl van leidinggeven hangt af van je karakter, maar zeker ook van de medewerkers en de situatie. Op internet zijn veel (gratis) testen te vinden over jouw stijl van leiderschap, dit kan een mooi startpunt zijn. Maar om echt te kijken hoe jij jouw stijl het beste toe kan passen vraagt dit iets meer. Kijken naar jouw als persoon, naar de mensen aan wie jij leidinggeeft en hoe deze mensen het beste begeleid kunnen worden. Wij denken graag met je mee!
CM209748-Edit

Andere onderdelen Organisatieadvies

Trots op onze opdrachtgevers

Hoe kunnen wij jou helpen groeien?

Heb jij een vraag over Organisatieadvies?

Max vertelt je graag meer

Vrijblijvend kennis maken

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze Organisatie Advies oplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en email adres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Bel mij terug

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze Organisatie Advies oplossingen. 

Via onderstaand telefoonnummer kun je direct vragen stellen aan onze experts. 

Of laat je gegevens achter, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op.

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact