PHP Developer – Enschede

Waar ga jij aan de slag?

Ben jij een gedreven ontwikkelaar met PHP ervaring? En weet jij door jouw passie voor software en creativiteit het team te versterken als het gaat om software development en teamwork? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie van PHP Developer bij Fundaments in Enschede!

Wie is Fundaments?
Fundaments is expert in de beste cloudoplossingen voor bedrijven. In 2012 is het bedrijf ontstaan vanuit het toenmalige moederbedrijf Oxilion. Fundaments bestaat nu uit ongeveer 40 man die samen een professionele, informele en innovatieve club vormen. Ze noemen zichzelf ‘de vrijdenkende Expert in Clouds’ en bieden een ideaal platform waar de partners zelf, op maat, hun cloud-omgeving kunnen bouwen. Om de juiste bouwstenen te realiseren gebruiken zij slimme oplossingen in de markt, op basis van bewezen technologie en met een Enterprise karakter.

Jouw hoofdtools zullen PHP7, MySQL en HTML5 zijn met een stukje Linux. Hiermee zal je voornamelijk aan de back-end kant werken, maar de front-end zal ook een deel van jouw takenpakket zijn.

Wat krijg jij ervoor terug?
Uitdaging en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling dat is wat je krijgt als je bij Fundaments aan de slag gaat als PHP Developer. Ze zijn continu innovatief bezig om de beste oplossingen te blijven bieden. Zo is AWS (Amazon Cloud Services) ook sinds kort geïntegreerd in de publieke cloud, wat weer extra mogelijkheden biedt en waar je als ontwikkelaar ook een belangrijke rol in zal spelen. Als PHP developer krijg jij de kans jouw skills optimaal te benutten en uit te bouwen. Daarnaast krijg je een gezellig klein team, bestaande uit slimme en zelfstandig werkende teamplayers, waar je snel mee kunt schakelen. Verder kan je rekenen op een mooi salaris afhankelijk van jouw ervaring in dit vakgebied, gezellige lunches en regelmatig een goede snackdag! De functie is zowel parttime als fulltime in te vullen en er is de mogelijkheid om deels op afstand te werken. En niet te vergeten heeft Fundaments een actieve personeelsvereniging die voor gezellige activiteiten zorgt!

Wat ga jij doen?

  • Jij bent, samen met jouw team, verantwoordelijk voor de ontwikkeling en optimalisatie van de nieuwe backoffice en klantportals
  • Het integreren van nieuwe producten/diensten en onderhouden van koppelingen met bestaande diensten (zoals de koppeling met het ERP-systeem of de hostingplatformen)
  • Object georiënteerd ontwikkelen voor een uitdagend klantenportfolio
  • Meedenken in nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden

Wat wordt er van jou gevraagd?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare ervaring in de software ontwikkeling, bij voorkeur PHP 7, frameworks: CodeIgniter en Laravel
  • Jij bent bekend met Doctrine(MySQL), VueJS, Bootstrap en Linux (minimaal basis)/Docker (pré)

Waar ben jij sterk in?

  • Jij bent te omschrijven als proactief, oplossingsgericht en secuur
  • Jij bent een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken

Extra informatie

  • Aantal uren | 32 – 40