Klantcase

Verdere professionalisering op HR

“Puck, een waardevolle aanvulling op ons team!”

QBayLogic, een innovatief technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van geavanceerde oplossingen op het gebied FPGA-ontwerp. De expertise ligt in het ontwikkelen van high-performance, op maat gemaakte hardware met behulp van de nieuwste technologieën in Field Programmable Gate Array (FPGA).

QBayLogic Team

Onze opdracht

De organisatie heeft voor de komende jaren groeiambities waarvan onder andere het professionaliseren op HR. Op dit moment is HR binnen de organisatie belegd en is er onvoldoende tijd om de basis van HR op te zetten.

Het resultaat

Sinds de komst van Puck, onze interim HR-medewerker van Eqib, hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van HR-professionalisering binnen QBayLogic. Puck werkt één dag per week met ons en haar inzet en expertise helpen ons om mooie stappen te zetten. Ze helpt ons in het herzien en verbeteren van onze HR-processen, om daarmee samen toe te werken naar een beter HR-beleid en meer transparantie en duidelijkheid voor iedereen binnen QBayLogic. Bovendien is ze actief betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe opleidingsmogelijkheden voor onze medewerkers, wat bijdraagt aan hun persoonlijke en professionele groei. Daarnaast is ze een leuke aanvulling op ons team en kijken we uit naar de voortzetting van deze samenwerking.

Speelt er bij jouw een HR vraagstuk waarbij wij je kunnen helpen? Dan kom ik graag met je in contact.
"Sinds de komst van Puck, onze interim HR-medewerker van Eqib, hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van HR-professionalisering binnen QBayLogic."
Maarten Kuper - QBayLogic
Maarten Kuper
CEO

Net als QBayLogic succes behalen?

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact