Klantcase

Uitbreiding en optimalisering van recruitmentprocessen

“Sinds 1867 is Bolletje de vindingrijke bakker van voedzame én lekkere producten. Bolletje staat dichtbij, is leidend in kwaliteit en maakt – met liefde en bakmanschap – goede voeding bereikbaar voor iedereen. Oorspronkelijk de bakker van beschuit, maar inmiddels ook van crackers, knäckebröd, ontbijtgranen, tussendoortjes, Pepsels, ontbijtkoek, roggebrood, koekjes, Schuddebuikjes én kruidnoten.”

Hoe Bolletje aantrekkelijk blijft voor medewerkers

Onze opdracht

Wij gaan onze organisatie uitbreiden en zijn daarvoor op zoek naar nieuwe collega’s, kunnen jullie ons daarbij ondersteunen?

Het Twentse bedrijf Bolletje bestaat al ruim anderhalve eeuw en door de jaren heen is er veel veranderd op de arbeidsmarkt. Dit vraagt om flexibiliteit en innovatie van de werkgever. Om de juiste gemotiveerde en bevlogen medewerkers aan te trekken, vast te houden en door te ontwikkelen, hebben Bolletje en Eqib, de handen ineen geslagen.

Het resultaat

Naast het recruiten van nieuwe collega’s heeft Eqib zich ook gericht op het optimaliseren van de interne recruitment-processen van Bolletje. Zo hebben zij geadviseerd over verbeteringen in het huidige wervingsproces en de profilering op de social media kanalen. Wat onder andere geresulteerd heeft tot een stijging in reacties op vacatures en uiteindelijk de aanname van 20 nieuwe collega’s.

 

 

Ulrike Leus
Ulrike Leus
Speelt er bij jouw een HR vraagstuk waarbij wij je kunnen helpen? Dan kom ik graag met je in contact.

Net als Bolletje succes behalen?

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact